Travellandove SPECIJALNE PONUDE za odmor u septembru! Bodrum od 399€, Hurgada od 499€
Foto: Promo

Travellandove SPECIJALNE PONUDE za odmor u septembru! Bodrum od 399€, Hurgada od 499€

Zabava -

Sunčani septembar provedite na Egejskoj obali Turske ili na obali Crvenog mora. Za koju god destinaciju da se odlučite, nećete pogrešiti. Međutim, ova dva čuvena letovališta imaju specijalne Last minute cene koje ne treba ispustiti.

Septembar svakom budi različite asocijacije. Za đake i studente to je vreme početka nove školske godine, dok je za neke druge, starije “učenike”, septembar pravo vreme za “resetovanje”. Odluka da se otisnu na neku plažu gde nema velike gužve,gde je temperatura mora savršena, a cene all inclusive usluge više nego povoljne, može biti njihova najbolja odluka ove letnje sezone.

Egipat je destinacija u kojoj se uživa tokom cele godine, ali nije uvek prijatno budući da su temperature tokom letnjih meseci vrlo visoke. Preporuka je da se za Egipat odlučite tokom septembra ili oktobra. Turistička agencija “Travelland” je svojim putnicima obezbedila specijalnu ponudu avionskih paket aranžmana za Hurgadu. Sa prevoznikom Air Cairo, spremni su polasci 08, 10, 12. i 15 septembra, a u pitanju su aranžmani na 9 i 10 noćenja. Najniža cena paketa po osobi koji ukjlučuje avionski prevoz, takse, transfere, all inclusive uslugu je 499 evra, a polasci sa Air Serbia avio kompanijom organizovani su za 15.09. i 24.09. (aranžman na 7 i 9 noći). Cene važe do popune kapaciteta, te se nemojte previše opuštati i čekati poslednji trenutak za rezervaciju svog mesta.

travelland
foto: Promo

Zaljubljenici u turska letovališta neće propustiti specijalnu ponudu za Bodrum i Marmaris.

U pojedinim hotelima iz ponude agencije “Travelland” ostala su poslednja slobodna mesta za koja su cene više nego privlačne – od 399 evra u hotelu Almena city 3* u Marmarisu za termin 13.09.-20.09. (7 noći) i 13.09.-24.09. (11 noći). All inclusive uslugu pružaju hoteli Kriss 3* (po ceni od 589 evra) i Bitez Garden 4* (po ceni od 599 evra).

Vaš boravak može trajati 7, 10 ili 11 noćenja tokom septembra, a dugoočekivani odmor može startovati već 08.09. Treba napomenuti da pojedini hoteli imaju i benefite za višečlanu porodicu sa decom – za dvoje dece do 13 godina ili za jedno dete od 14 godina besplatan je smeštaj u standard comfort sobi hotela Anadolu 4* / Bodrum. Povoljna cena za ovaj hotel je i u terminu od 13.09. na 7 i 11 noćenja (od 589 evra). A još atraktivniju ponudu ima hotel Baba 3* za isti termin (od 439 evra).

travelland
foto: Promo

Svi koji su zainteresovani da uživaju u produžetku leta, mogu da izvrše rezervacije aranžmana na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja