RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Otkrijte sve što niste znali do sada o pretalentovanim takmičarima ovog šoua
Foto: Kurir Televizija

RETROSPEKTIVA TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM": Otkrijte sve što niste znali do sada o pretalentovanim takmičarima ovog šoua

Zabava -

Nakon ljute borbe veoma talentovanih takmičara koja je traja skoro tri meseca spektakularni šou "Rame uz rame sa Draganom" dobio je pobednika.

Ovog vikenda na Kurir televiziji očekuju vas emisije posvećene pobednicima šoua "Rame uz rame sa Draganom", tačnije posvećene Antonu Elkinu i drugoplasiranom Negovanu Jovičiću koji je lično od Dragane Mirković dobio ček od milion dinara zbog negovanja tradicije i posvećenosti folklornim vrednostima.

U 23. epizodi saznaćete koji su im bili najemotivniji, najdraži, a koji najteži nastupi za izvođenje kroz retrospektivu njihovih nastupa, kao i koliko su im neki zadaci bili zabavni za

pripremu i iz kog zadatka su najviše naučili. Biće reči i o ostalim takmičarima i njihovom odnosu tokom snimanja emisije, otkriće i kako su se osećali u polufinalu, kako u finalu, koliko ih je takmičenje promenilo i koliko su napredovali u igračkom smislu.

Negovan će otkriti kako se osećao kao drugoplasiani, izneće svoje utiske o nastupu u finalu i trenutku kada je Dragana saopštila da će i on lično od nje dobiti ček od milion dinara. Ostali takmičari će takođe izneti svoj stav i mišljenje o razlozima zbog kojih je Anton pobedio, kao i šta je to Antona izdvajalo od ostalih učesnika još od samog početka takmičenja. Dragana, Lola i Beba će takođe izneti svoje mišljenje o Antonu kao pobedniku i razlozima zbog kojih se izdvajao od svih takmičara još od samog početka snimanja emisije. Dragana će otkriti i zbog čega je odlučila da i Negovanu uruči lično ona ček od milion dinara.

Naredna 24. epizoda koja vas očekuje u nedelju biće prava retrospektiva nastupa svih kolektivnih koreografija učesnika sa komentarima takmičara koji će izneti koji zadatak im je bi najdraži, koje trenutke neće nikada zaboraviti i mnoge pojedinosti koje do sada nisu otkrili u takmičenju.

Ne propustite "Rame uz rame sa Draganom" u subotu i nedelju od 20 časova samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track