SUPERAUTOMOBILI: Zveri od 300.000 evra!

GT MAKINE: FLUVIJO MARIO BALABI I AMSS DOVEZLI SUPERAUTOMOBILE

SUPERAUTOMOBILI: Zveri od 300.000 evra!

Auto -
Imao sam opciju da automobile izložim u Ženevi, ali sam se ipak odlučio za Beogradu, poručio Balabio

Ekskluziva!Svetska premijera dva superautomobila ALA 50 i "raskas" (Rascasse ) dogodiće se upravo na "BG car šou"! Šta više, ako neko od vas, poštovani čitaoci, ima viška 300.000 evra i pritom je adrenalisnski zavisnik, jedna o ove dve "zveri" na četiri točka može da bude vaša.

Ono što je posebno zanimljivo je to da oba automobila koriste alternativna goriva. ALA 50, koja ima "srce" u obliku čuvenog "Alfinog" motora 3,0 V6 od 300 KS ide isključivo na metan, što je presedan u svetu, dok "raskas" (5.998 ccm, 510 ks) ima pogon na bioetanol i TNG.

Zahvaljujući kompaniji "Monte Karlo automobili", odnosno njenom osnivaču Fluviju Mariji Balabiju i našem AMSS, ova dve perfektne GT makine moći će ekskluzivno da vide svi koji posete Beogradski sajam. Gospodin Balabio je dao prednost prestonici Srbije, iako je svoja čeda mogao da izloži na prestižnom sajmu automobila u Ženevi.

-Ranije sam bio u Beogradu u okviru Tela relija i zaista mi je lepo ovde. Završio sam svoje aktivnosi u Indi karu i Formuli 1 i sada se bavim konstukcijama automobila na alternativna goriva - rekao je Fluvio Marija Balabio i dodao.-Imao sam opciju da moje automobile izložim u Ženevi i to bi bio normalan put, ali sam se ipak odlučio da ih prezentujem u Beogradu. Sa Auto moto savezom Srbije imam izuzetnu saradnju još od prvog Tesla relija za automobile na alternativna goriva.

Cena do 700.000 evraALA 50, koji je izrađen u čast čuvenog konstruktora Karla Ćitija, biće izložen na štandu AMSS do ponedeljka 17. marta, jer direktno iz Beograda odlazi na reli u Monte Karlo, gde se održava prvi ovogodišnji FIA eko-reli. "Raskas" ostaje do kraja Sajma. Kompanija "Monte Karlo automobile" godišnje ručno izrađuje od šest do deset ovakvih automobila, a u zavisnosti od same konstrukcije, njihova cena iznosi od 300.000, pa čak do 700.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track