Najnovije vesti

HUMANITARNI DRIFT U ČAČKU: Usijani vikend na asfaltu Autoprevoza!
Foto: Dragoslav Ljujic

Tjuning stajlnig, trke 1 na 1, izložba...

HUMANITARNI DRIFT U ČAČKU: Usijani vikend na asfaltu Autoprevoza!

Auto
Deo prihoda od prodatih ulaznica namenjen je Specijalnoj bolnici za decu ometenu u razvoju u Čačku, a drugi deo namenjen je osnovnoj školi „Radivoj Popović“ u Zemunu

Tjuning stajlnig klub iz Beograda ovog vikenda organizuje „drift vikend“ tokom kojeg će biti održane automobilske trke i izložbe automobila i motocikala.Deo prihoda od prodatih ulaznica namenjen je Specijalnoj bolnici za decu ometenu u razvoju u Čačku, a drugi deo namenjen je osnovnoj školi „Radivoj Popović“ u Zemunu. U njoj uče deca sa oštećenjem sluha, deca sa govorno jezičkim problemima i deca sa autizmom.

Drift vikend biće održan na stazi Autoprevoza u Čačku, a sudije u drift trci ocenjivaće brzinu automobila kojom se ulazi u prvu krivinu, kao i ugao zaokreta.„Trke su jedinstvena prilika da vozači pred širom publikom prikažu svoje umeće da stazu prelaze na atraktivan način zabacujući zadnji deo automobila, uz dim i škripu pneumatika, koja je, uz buku motora i oblake dima, nesvakidašnji doživljaj za posetioce.

Nedelja​,​ 31. maj je dan koji se ne propušta, rezervisan je za Adria Drift Seriju - veliki broj odličnih Evropskih i Balkanskih Driftera voziće bočno svoje visoko turažne mašine za osvajanje što više bodova u ovom​ regionalnom​ šampionatu i ​V​eliku nagrad​u​ u Čačku.

Održače se i veliko Styling tamičenje ​- ​​​Show'n'Shine u puno kategorija, Stunt show, kao i još dosta zabavnih sadržaja​. ​Ulaz za posetioce​ je ​od 12 ​časova​. Cena ulaznice​ za ​nedelju​ ​iznosi ​400 din​ara.​

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...