SRPSKI TIM NA VRHU: Lalušić i Brkić doneli šampionsku titulu!

Svečano proglašenje

SRPSKI TIM NA VRHU: Lalušić i Brkić doneli šampionsku titulu!

Auto -

Na stazi Slovakiaring u Slovačkoj upriličeno je svečano proglašenje Eset V4 kupa koji se vozi u okviru automobilskog kružnog Šampionata centralnoevropske zone. Mladi automobilisti Mladen Lalušić i Uroš Brkić, takmičari srpskog Lein rejsing tima proglašeni su šampionima u Endurans klasi do 2.000 kubika i vicešampionima u TWC endurans klasi koje su vozili sa automobilom Reno klio CUP IV RS .

Mladen Lalušić svestan je da je kao tinejdžer postigao veliki uspeh. - Veoma sam ponosan sto sam najmlađi međunarodni automobilski šampion u Srbiji i što sam na taj način postavio nove granice na našim prostorima. Mislim da sam sa svojih 19 godina postigao odlične rezultate i nadam se da ću nastaviti istim pravcem - obećava Lalušić.

Član najtrofejnije automobilske porodice Brkić, mladi Uroš nije krio zadovoljstvo.- Nosim zaista lepe utiske sa proglašenja u Slovačkoj i prezadovaljan sam postignutim rezultatima u evropskoj konkurenciji. Prethodna sezona za mene je bila puna novih izazova i iskustava ali ni odlični rezultati koje donosimo u Srbiju nisu izostali - poručuje Uroš Brkić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track