Najnovije vesti

OTVOREN NOVI NIKOM SERVISNI CENTAR ZA FIJAT I FIJAT PROFEŠNL: Održavanje po najsavremenijim standardima odsad u Beogradu, pored auto-puta!
Foto: Kurir

održavanje i popravke po najsavremenijim standardima

OTVOREN NOVI NIKOM SERVISNI CENTAR ZA FIJAT I FIJAT PROFEŠNL: Održavanje po najsavremenijim standardima odsad u Beogradu, pored auto-puta!

Auto

BEOGRAD - Novi servisni centar, uređen prema najvišim svetskim standardima za brendove Fiat i Fiat professional, danas je i u Beogradu svečano otvorila kompanija Nikom auto, jedan od navećih partnera distributera svih vozila game FCA, uz prisustvo brojnih zvanica i medija.

“Ponosni smo što danas otvaramo savremeno uređeni, reprezentativni servisni centar po najnovijim standardima FCA Grupe, u šta je uloženo dosta truda i rada. Imali smo veliku želju da obogatimo ovaj grad još jednim servisom i pružanjem svih vrsta servisnih usluga evropskog kvaliteta. Koristim priliku da zahvalim Kompaniji FCA Srbija na divnoj saradnji svih ovih godina, koju želimo da nastavimo i u budućnosti”, izjavio je Nikola Nikolić, vlasnik i direktor kompanije Nikom i dodao “Nikom auto s ponosom je primio ove godine nagradu za najboljeg dilera za 2018. godinu na šta smo veoma ponosni”.

Nikola Nikolić, vlasnik i direktor kompanije
Nikola Nikolić, vlasnik i direktor kompanije foto: Kurir

Servis poseduje, servisnu recepciju, prodavnicu i magacin. U sklopu novog servisnog centra nalaze se moderne dizalice, radionicu sa 11 dizaličnih mesta, savremene alate i dijagnostičke uređaje.

Nikom Auto pušta u pogon poslovni prostor od ukupno 2000 kvadratnih metara planiran kao velikoprodajni distributivni centar rezervnih delova i FCA serifikovanu servisnu radionicu od gotovo 1000 kvadrata.

foto: Kurir

Tu je i oprema za vulkaniziranje guma, hotel za gume kao i najsavremenija oprema za dinamicko uravnotezvanje sistema za oslanjanje koja je izvedena sa posebnom pažnjom na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu.

Servis aktivan prijem, zatvorene perionice i opremu za distribuciju lubrikanata na radna mesta poslednje tehnološke generacije. Zelja da se olakša održavanje voznih parkova flotnih kupaca rezultirala je i nabavkom MOPAR mobilne radionice kojom se kod kupce može izvesti preventivno održavanje, zamena guma itd.

Rad je u okviru servisa podeljen na deo u kome se vrše zahtevniji servisi i na deo predviđen za “brži servis”, na kome se odrađuju manje zahtevni poslovi. Na taj način vozilo odmah ulazi u rad i nema čekanja. Nikom auto stručni tim servisera, kvalitetno obavlja uslugu, a za korisnike obezbeđeni su mesto za odmor i mali cafe, kao što je ova kuća svuda svoje klijente navikla na konfor.

foto: Kurir

Novi servisni centar poseduje certifikate ISO 9001, ISO 18001, ISO 14001 kao i znak kvaliteta Elektroprivrede Srbije.

Uz stalan rad sa ljudima kao osnovnim resursom misija Nikom auta je povećanje mobilnosti i unapređenje energetske efikasnosti i to rešenjima na sopstvenim objektima i ličnim primerom (koriscenje geotermalne energije - solarni paneli, tehnologija visoko efikasne toplotne ventilacije i izolacije.)

Servis se nalazi na samom ulasku u Beograd i pravca Niša kraj auto – puta, poznato odredište (preko puta skretanja za garažu “Lasta”).

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...