2 DANA, 2 TRKE! MIRIS ZAPALJENIH GUMA PONOVO NAD AERODROMOM PONIKVE: Uskoro novi auto-moto spektakl
Foto: Overboost racing team

2 DANA, 2 TRKE! MIRIS ZAPALJENIH GUMA PONOVO NAD AERODROMOM PONIKVE: Uskoro novi auto-moto spektakl

Auto -

Dva dana, dve trke! Miris zapaljenih guma će se ponovo nadviti nad aerodromom Ponikve, gde će "snage odmeriti" najbrži automobili iz Srbije i regiona.

Tuning kuće će pokazati šta znaju, kao i najbolji mehaničari. Svi koji žele da učestvuju, mogu se prijaviti. Pravilnik će biti isti kao i prethodne godine. Prijave počinju u junu, a tačan datum će tek biti objavljen. PRVA TRKA

Trka je imala ogroman uspeh sa više od 100 takmičara na samoj trci, oko 250 takmičara na tuning styling i više od 6.000 posetilaca. Vizija je da se trka održava dva puta godišnje.

"Uspećemo uz pomoć sponzora i naše volje i želje", navode organizatori.

UČESNICI

Na ovoj vrsti takmičenja učestvuju takmičari iz celog regiona, iz Hrvatske, BiH, Severne Makedonije, Crne Gore, Rumunije, Mađarske, Bugarske ali i iz Austrije, Nemačke, Grčke...

STAZA

Aerodrom Ponikve ispunjava sve uslove za ovu vrstu takmičenja. I vodi se kao najbolja staza u regiji. Dužina i širina staze ispunjavaju sve uslove za održavanje trke. Nalazi se na "raskršću" zemalja, tako da je svima pogodna za dolazak i samim tim imamo uslove za bolju posećenost.

Auto udruženje "OVERBOOST RACING TEAM" osnovano je 2021. godine sa glavnim ciljem organizacije trka na 402m u Srbiji. Glavne pokretače čine vozači ove discipline kao i veliki broj prijatelja i obožavaoca auto-Moto sporta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track