GOREĆE ASFALT! ČAČAK SPREMAN ZA PALJENJE GUMA! Novi obračun na braniku, za vikend stižu pakleni vozači na Srpski drift šampionat!
Foto: Privatna Arhiva

paljenje guma

GOREĆE ASFALT! ČAČAK SPREMAN ZA PALJENJE GUMA! Novi obračun na braniku, za vikend stižu pakleni vozači na Srpski drift šampionat!

Auto -

Ljubitelji drifta, da li ste spremni za još jaču treću rundu koja se održava u Čačku i koju sa nestrpljenjem očekujemo celo leto!

Drift show i tuning styling održaće se 26. i 27. avgusta, a kao i na predhodnoj trci u Čačku očekuju nas ozbiljni dueli, vrhunski vozači, zanimljiv drift show, dobro druženje kao i brutalno spakovani automobili za drift koje ćeta moći bliže pogledati u boksu i porazgovarati sa vožačima kao i sa mehaničarima koji su svoje znanje sproveli u delo.

Organizatori drifta su najavili novu konfiguraciju staze, još novih vozača kako iz Srbije tako i iz inostranstva i još mnogo toga...

Ko su sudije?

Poseban tročlani sudijski tim ( Milan Samardžić, Dušan Polić i Sava Vidaković ) će i ove godine odlučivati o vožnjama učesnika i dodeljivati bodove na osnovu već poznatih pravila.

U subotu nas u Čačku očekuju dve trke domaćeg šampionata ( u street i pro klasi) a u nedelju, prva ovogodišnja, međunarodna trka "Day of Champions".

Drift se izdvaja od ostalih auto disciplina jer kombinuje brzinu automobila, snagu motora i preciznost u vožnji. Ne propušta se zbog izuzetne atmosfere, velikog broj učesnika i posetilaca, dima spaljenih guma, zvuka snažnih motora i gromoglasnog navijanja.

Program počinje u 11 sati, a finalne trke se voze posle 16 časova. Kao i do sada ovaj trkački vikend ima humanitarni karakter. Vreme je za drift.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track