ĐUSKANJE DO ZORE: EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni u petak!
Foto: Pr

Zagrevanje

ĐUSKANJE DO ZORE: EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni u petak!

Exit 2018 -
Zagrevanje za najveće festivalsko iskustvo počinje u 23 sati, a predstaviće se Rebel B Bass Codon, Toprek i Damian Selecta

EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni ovog petka! Belgrade Banging u saradnji sa EXIT festivalom pripremio je veliku žurku zagrevanja za EXIT Avanturu, koja počinje sledeće nedelje! Više od 2.000 ljudi će se 3. jula provoditi pod otvorenim nebom u Savamali uz najenergičnije zvuke elektronske muzike.

Najveća letnja Avantura sa dva festivala u dve države kreće iz Novog Sada na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi. EXIT festival će se održati od 9. do 12. jula, sa više od 500 izvođača na više od 20 bina! Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, Avantura kreće dalje na jug sve do primorja susedne Crne Gore!

SEA DANCE festival, koji se održava od 15-18. jula, nalazi se na plaži Jaz, jednoj od najlepših bisera Jadrana

Hardwell, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura, Emeli Sande, Motorhead, Roisin Murphy, The Prodigy, John Newman, Tom Odell, Rudimental DJ, Capital Cities, Clean Bandit, Milky Chance i mnoga druga imena zabaviće vas ovog leta na EXIT Avanturi!

Zagrevanje za najveće festivalsko iskustvo počinje u 23 sati, a predstaviće se Rebel B Bass Codon, Toprek i Damian Selecta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track