TALE OF US I NINA KRAVIC ZA KRAJ ZAPALILI ARENU: 10.000 najizdržljivijih fanova odbijalo da napusti tvrđavu!
Foto: Stefan Jokić

DO SLEDEĆE GODINE

TALE OF US I NINA KRAVIC ZA KRAJ ZAPALILI ARENU: 10.000 najizdržljivijih fanova odbijalo da napusti tvrđavu!

Exit 2018 -

Exit 18. izdanje najvećeg evropskog festivala zatvoreno je nizom nezaboravnih žurki. Poslednji dan vikenda zatekao je rekordni broj posetilaca na Petrovaradinu, i dok je okupljenje na đuskanje navela Alis Merton, štafetu dobrog provoda za njom su poneli kraljevi elektro scene.

foto: Stefan Jokić

Kako bi rasteretili bine, organizatori ovogodišnjeg Egzita pred posetioce su stavili težak izbor – ili ostati na Mejn stejdžu i slusati još uvek mladu nadu svetske di-džej scene, Martina Gariksa, a nakon njega i „deku“ istog žanra, čuvenog Dejvida Getu ili otići direktno na Dens arenu, gde je kasnije tokom noći fenomenalnu žurku napravio dvojac Tale of Us, a ovogodišnje izdanje, festivala, sa prvim zracima sunca, zatvorila Nina Kravic.

foto: Stefan Jokić

Kakav god odabir da su fanovi izabrali, jedno je sigurno – obe bine bile su krcate do duboko u noć, dok je, ipak, Dens arena odnela još jednu ubedljivu pobedu sa desetinama hiljada rejvera koji su na njoj ostali davno nakon što je bio predviđen kraj programa.

foto: Stefan Jokić

Nažalost, sve lepo mora da se završi, te su tom prilikom naše kamere zabeležile i uvek najtužniju scenu Egzit festivala: poslednje posetioce kako napuštaju prostor tvrđave i više od 40 bina koje stoje napuštene.

Što se samog festivala tiče, on zatvara svoja novosadska vrata do iduće godine, a ljubitelje ove franšize već krajem avgusta očekuje novi Sea Dance festival, koji će se ove godine održati prvi put u Buljaricama.

Na novoj lokaciji ljubitelje dobre muzike očekuju neka od vodećih imena svetske scene.

foto: Stefan Jokić

Kurir.rs/D.K/Foto Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track