Počeo je Egzit!

Počeo je Egzit!

Exit 2018 -
Mnogobrojni posetioci u velikom broju pristižu u Novi Sad, ali gužve na ulazima još uvek nema

Muzički festival Egzit počeo je večeras u Novom Sadu, a kapije na Petrovaradinskoj tvrđavi otvorene su tačno u 19 časova.

Mnogobrojni posetioci u velikom broju pristižu u Novi Sad, ali gužve na ulazima još uvek nema. Prema komentarima zaposlenih na ulazima, očekuje se da će najveći broj ljudi krenuti prema tvrđavi oko 21 čas.

Na večerašnjem otvaranju, koje je prozvano "nulti dan" festivala, od 23 časa se očekuje nastup jednog od najvećih producenata svih vremena Naila Rodžersa i njegovog benda "Šik", a organizatori su najavili i neizostavni vatromet.

Prvi nastup na glavnoj bini počeo je u 20 časova kada je pred publiku izašao beogradski reper Marčelo sa bendom Iskaz, a zatim sledi hor Viva Voks (Vox).

Najavljen je i performans u čast rođendana Nikole Tesle i 120 godina od pobede njegovog koncepta naizmenične struje, a Mejn stejdž kao i celokupan festival biće inspirisani životom i delom ovog velikog naučnika.

Ulaznice za večerašnje otvaranje koštaju 1.000 dinara, a celokupan iznos sakupljen od prodaje biće namenjen za poseban fond za obnovu Petrovaradinske tvrđave.

Ovogodišnji 14. Egzit traje od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupiće Snup dog poznatiji kao Snup lajon, Prodidži, Atoms for pis, Nik Kejv i mnogi drugi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track