00:24

SEKA I RAŠA U KULINARSKOM IZDANJU! Porodica Popović je pokazala kako od jednostavnog recepta napraviti ekspanziju ukusa!

kurir tv

SEKA I RAŠA U KULINARSKOM IZDANJU! Porodica Popović je pokazala kako od jednostavnog recepta napraviti ekspanziju ukusa!

Jesenji TV program -

Porodica Popović se oprobala u kulinarskim veštinama u emisiji "Majke i snajke".

Porodica Popović – Smederevska Palanka Majka: Dragana Snajka: Vanja Sin: Nikola

Dragana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu ali je život odveo u neke druge vode. Već dugi niz godina se bavi ugostiteljstvom i prenosi da je to ono što zaista voli da radi. U slobodno vreme izradjuje goblene u nadi da će nastaviti zanat svoje majke. Rado provodi vreme u domaćinstvu i brine se o porodici. Mnogo voli da kuva a najviše sprema musaku za njenu decu. Vanja je takodje krenula putem zanata. Po zanimanju je frizerka, a pored toga završava kurseve profesionalnog šminkanja sa ciljem da u bliskoj budućnosti otvori salon lepote. Vanja je takodje pokazala zainteresovanost u domaćinstvu pa sve svoje slobodno vreme provodi sa Draganom. Vanja i Nikola su se igrom slučaja upoznali na društvenoj mreži posle čega su nastavili život zajedno. Nikola uživa u njihovoj kuhinji i često poziva prijatelje na druženje i klopu. Završio je programiranje i uspešno radi na svojoj karijeri kako bi jednog dana ostvario njihove zajedničke snove.

Majka Dragana i snajka Vanja imale su zadatak da pripreme piletinu u sosu od pečuraka i prilog pirinač. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 52 minuta, jer su zaboravile 4 namirnice, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Vanjino jelo donelo je oduševljenje kod snajki, imale su pozitivne komentare.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Draganino jelo je pokupilo slične fascinacije i ocene, posebno je istaknuta dekoracija i ukus, majka je dobila jednu devetku od ocena, a sve ostalo su bile desetke.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nikola je uspeo da pogodi čije je jelo bolje, samim tim je učestvova u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara, ali nije uspeo da odgovori tačno na ponuđena pitanja.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

PORODICA IZ PARAĆINA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! One su napravile maltene istu GIBANICU! Žikica u dilemi vrednoj 10.000 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track