PORODICA ZARIĆ IZDOMINIRALA NA PRVOM MESTU! Proglašen nedeljni pobednik kulinarske emisije: Nagrada 100.000 dinara (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PORODICA ZARIĆ IZDOMINIRALA NA PRVOM MESTU! Proglašen nedeljni pobednik kulinarske emisije: Nagrada 100.000 dinara (VIDEO)

Jesenji TV program -

Prošla je još jedna nedelja najpopularnije kulinarske emisije "Majke i snajke".

Neke porodice su kuvanjem zaradile 10.000 dinara, što je dnevna nagrada u ovoj emisiji, a pogledajte koja je izašla kao pobednik u celoj nedelji i tako zaradila 100.000 dinara.

Da se prisetimo porodice iz ovonedeljnog ciklusa:

PONEDELJAK:

Dragojlović – Beograd

Majka: Zorica Snajka: Andrijana Sin: Nenad

Majka i sin su iz Žarkova. Devojku je upoznao još kao mali, i od tada su najbolji prijatelji. Kasnije je drugarstvo preraslo u ljubav kada su imali 23 godine. Majka i snajka se lepo slažu. Postoji malo rivalstvo između njih u pravljenju dezerta, ali one vole da se šale na tu temu. Majka kaže da je snajka bolja kuvarica, a snajka misli suprotno. Snajka je ljubitelj sporta i ističe da je vrlo važno da muškarac zna da kuva.

UTORAK:

Zarić – Beograd (Nedeljni pobednici)

Majka: Milena Snajka: Nevena Sin: Vladan

Majka Milena je po zanimanju trgovac. Slobodno vreme provodi u šetnji i druženju sa prijateljicama. Voli da kuva, omiljeno jelo joj je musaka. Snajka Nevena živi u Beogradu. Bavi se modnim dizajnom i kostimografijom. Hobi joj je slikanje. Slobodno vreme provodi sa prijateljima. Voli da kuva, a najviše voli da sprema paste. Vladan se amatareski bavi boksom. Slobondo vreme provodi u teretani. Najviše voli da jede sva jela od piletine.

01:37

PORODICA ZARIĆ IZDOMINIRALA NA PRVOM MESTU! Proglašen nedeljni pobednik kulinarske emisije: Nagrada 100.000 dinara

SREDA:

Lazarević – Beograd

Majka: Svetlana Snajka: Slobodanka Sin: Srđan

Svetlana je domaćica. Voli da kuva. Omiljeno jelo su joj lazanje, sarma i testenina. Vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Slobodanka je student. U slobodno vreme se bavi muzikom, voli da peva. Voli da kuva brza i laka jela. Srđan je student. Voli da se bavi sportom i ide u teretanu. Voli da igra video igrice. Omiljieno jelo mu je Karađorđeva šnicla.

ČETVRTAK:

Anđelković – Beograd

Majka: Verka Snajka: Tijana Sin: Nikola

Verka je penzionerka. Slobodno vreme provodi u prirodi. Voli da šeta, putuje, obilazi manastire, piše. Ima i svoju knjigu. Omiljeno jelo joj je svadbarski kupus. Tijana je student Fakulteta za bezbednost. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Voli da trenira. Omiljno jelo joj je belo meso u sosu od pečuraka. Nikola radi kao programer u jednoj privatnoj kompaniji. U slobodno vreme voli da trenira i da provodi vreme sa društvom. Povremeno kuva, a najviše voli da jede giros.

PETAK:

Dimić – Beograd

Majka: Vesna Snajka: Vojka Sin: Aleksandar

Majka Vesna je u penziji. Bavila se marketingom. Hobi su joj pilates, skijanje i plivanje. Kada joj vreme dozvoli ide u pozorište, na izložbe, obilazi antikvarnice i knjižare. Voli da kuva i da pravi kolače. Omiljeno jelo joj je supa sa knedlama. Vojka je personalni asistent dece ometene u razvoju. Voli da kuva, omiljeno jelo su joj makarone, kiflice, voli i slatkiše i torte. Aleksandar radi u jednoj firmi kao tehničko obezbeđenje. Hobi mu je pevanje i čitanje knjiga. Voli da kuva, omiljneno jelo su mu pečenje i roštilj.

Nakon što su se, na pravičan i iskren način, porodice ocenile između sebe, takođe je i žiri, odnosno voditelji, Raša i Seka dali svoj sud i ocenu.

Tabela na kraju izgleda ovako:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Porodica Zarić je izašla sa najvećom ocenom i tako izborima plasman u dalju fazu takmičenja, ali i nedeljnu nagradu u iznosu od 100.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track