ZIMSKI FESTIVAL U LOZNICI! Dobra zabava tokom predstojećih praznika, a "Crvena jabuka" nastupa uoči Božića
Foto: T.I.

Program

ZIMSKI FESTIVAL U LOZNICI! Dobra zabava tokom predstojećih praznika, a "Crvena jabuka" nastupa uoči Božića

Kultura -

Za Lozničane i njihove gosti poslednjih dana ove i prvih naredne godine brojne zabavne i muzičke programe pripremila je Turistička organizacija grada Loznice (TOGL).

Prema rečima Snežane Perić, direktorke TOGL, od petka počinje tradicionalni novogodišnji bazar na šetalištu ispred Vukovog doma kulture, a njegovim zvaničnim otvaranjem i pravi zimski festival.

Kako je najavljeno već u subotu će ispred Vukovog doma kulture nastupiti Anđela Vujović poznatija kao Angellina, mlada pop pevačica i kantautorka, a uoči njenog nastupa Lozničani će moći da se fotografišu sa avatarima, junacima filma "Avatar:Put vode", koji je na repertuaru lozničkog bioskopa.

1 / 2 Foto: T.I.

Prvog dana 2023. na šetalištu će biti održana trinaesti put humanitarna manifestacija "Priđi srcem", bogatija neko ikad, kažu u TOGL, a dva dana kasnije u Vukovom domu kulture sledi mjuzikl "Vesele devojke".

Loznički orkestar "Vožd" zabavljaće sugrađane četvrtog januarskog dana, a petog stiže popularni bend "Crvena jabuka" koji posle više decenija ponovo dolazi u Loznicu. Do sada je kažu u TOGL potvrđeno da će 8. januara nastupiti lokalni rok bend "Solo", ali je vrlo moguće da do Srpske nove godine, kada se završava zimski festival, bude još svirke.

Inače, od prošlog petka šetalište i park pored njega su ukrašeni novogodišnjom rasvetom kao i uži centar grada koji spreman čeka Novu godinu.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track