PRIKUPLJEN NOVAC ZA LEČENJE SRPSKOG REDITELJA! Popularna glumica objavila PREDIVNE I EMOTIVNE VESTI: Srđan Koljević ide u TURSKU!
Foto: Dragana Jevtić

uspeli smo!

PRIKUPLJEN NOVAC ZA LEČENJE SRPSKOG REDITELJA! Popularna glumica objavila PREDIVNE I EMOTIVNE VESTI: Srđan Koljević ide u TURSKU!

Kultura -

Glumica Srna Lango obavestila je javnost da je novac za transplataciju jetre reditelja Srđana Koljevića prikupljen.

Srđan se godinama bori sa rakom debelog creva koji je metastazirao na jetru i uskoro bi trebalo da ode u Tursku na lečenje, a zahvaljujući svim humanim ljudima koji su mu pomogli da prikupi novčana sredstva, sada je korak bliže izlečenju.

Srđan Koljević
foto: Printscreen

Srna Lango obratila se pratiocima na svom Instagram profilu i podelila srećne vesti. Naime, glumica je u objavi napisala da je novac za lečenje Koljevića, koji je profesor na Katedri za dramaturgiju Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu, konačno prikupljen.

- Ovim putem vas obaveštavam da je sakupljen novac za operaciju profesora Koljevića. Profesor je upravo uputio mejl dekanatu u kojem se zahvaljuje na podršci svim kolegama i koleginicama. Bravo, bravo!

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

06:24

TUGA! OTAC TEŠKO BOLESNOG DEČAKA ZAPLAKAO U EMISIJI: Taman je ozdravio, a onda se bolest vratila MOJA DECA SU PRERANO ODRASLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track