KAKO SAM (P)OSTALA FRAJLA: Publika se smejala do suza na pretpremijeri kabarea
Foto: Promo

KAKO SAM (P)OSTALA FRAJLA: Publika se smejala do suza na pretpremijeri kabarea

Kultura -

Pretpremijera kabarea „Kako sam (p)ostala frajla”, napisanom po motivima istoimene knjige Jelene Buče, članica Frajli, održana je sinoć na sceni CZK „Vlada Divljan”.

Obećano - ispunjeno, sala je bila krcata do poslednjeg mesta, a publika je bila ta koja je kroz suze i smeh ispratila kabare u dahu!

Baš kao što su i obećale, publici su otvorile prozor u svet iza reflektora, prikazujući lice i naličje života na sceni, sve lepe i manje lepe stvari koje prate jedan ženski bend od samog početka njihove karijere do danas! Tri „žene na sve spremne” su uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage pokazale na jedan nesvakidašnji, duhovit način, prepun smeha život iza kulisa i život na točkovima, kao i izazove šoubiznisa.

Publika je imala priliku da uživa u muzici grupe The Frajle, ali i u vrsnoj glumi fenomenalnih glumica Višnje Obradović, Isidore Vlček i Slavice Ljujić koje su pozdravljene višeminutnim ovacijama u dva bisa!

Iz prvih redova podršku su im pružili novinarka, voditeljka i književnica Vesna Dedić, njihova koleginica Zejna, kreator Predrag Djuknić, sestre Gobović, glumica Jovana Stipić i mnogi drugi…

Producentkinje ovog kabarea su Nevena Buča, članica benda The Frajle, Bojana Mumović i Višnja Obradović.

Zvanična premijera kabarea „Kako sam (p)ostala Frajla”, odigraće se u četvrtak 23. novembra 2023. godine sa početkom u 20h u CZK „Vlada Divljan”, dok je novosadska premijera zakazana za 27. oktobar 2023. godine sa početkom u 20h u Gradskoj koncertnoj dvorani.

Karte se mogu naći prodaji na sajtu tickets.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track