Svečana premijera kabarea “Kako sam (p)ostala Frajla KABARE KOJI JE ZAPALIO BEOGRAD!
Foto: Promo

Svečana premijera kabarea “Kako sam (p)ostala Frajla KABARE KOJI JE ZAPALIO BEOGRAD!

Kultura -

Beograd odavno nije bio ovoliko razdragan koliko posle kabarea “Kako sam (p)ostala Frajla koji je odrzan sinoć u CZK “Vlada Divljan” po motivina iz života i karijere benda “The Frajle”

The Frajle
foto: Promo

U prvom redu prepune dvorane pored naravno Frajli (Nevena Buča, Jelena Buča i Nataša Mihajlović) tu su bili pripadnici sedme sile, mnoštvo ljudi iz sveta mode i sedme umetnosti, medju kojima smo spazili glumca Branislava Tomaševića, Vanju Bulića, Simonidu Milojković, te brojne prijatelje i saradnike ovog veselog ženskog benda i mnogo verne publike koja se fotografisala kako sa Frajlama tako i sa glumicama koje ih tumače u kabareu.

The Frajle
foto: Promo

Kroz zabavan kabare u kom su briljirale glumice Isidora Vlček, Slavica Ljujić i Višnja Obradović, upoznali smo privatne zgode i nezgode Frajli, ali saznali koliko svet poznatih iza scene ume da bude pun prepreka, zapleta, uspona i padova, ma koliko delovao vrcavo i zabavno sa strane. Posebna poslastica bila je muzika Frajli koju su sve tri glumice uz fantasticne koreografije izvele na sceni uz mnostvo ovacija ! Višnja Obradović, rediteljka, glumica i producentkinja za “Kurir” je rekla da je premijera u Beogradu je prošla izvrsno i da je ovo drugo igranje u Beogradu jer je pretpremijera odigrana u oktobru.

The Frajle
foto: Promo

- Divno je kada osetite prihvatanje od publike. I upravo ta lepota kabarea je što možemo da menjamo i na licu mesta. Da budemo i spontane i aktuelne i da uvek bude druga energija...to je ono što publika jako voli. Sledeće igranje je u Novom Sadu 29. decembra u Gradskoj koncertnoj dvorani od 20h. Nevena Buča, iz benda The Frajle, producentkinja kabarea kaze da su glumice Višnja Obradović, Isidora Vlček i Slavica Ljujić uspele su da dočaraju priču jednog benda.

1 / 11 Foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track