NJEMU JE ZA DLAKU IZMAKLA ULOGA NENADA MARAŠA U "JUŽNOM VETRU" Znate ga iz hit serija, a evo da li ćemo ga gledati u nastavcima
Foto: promo

Ovo možda niste znali

NJEMU JE ZA DLAKU IZMAKLA ULOGA NENADA MARAŠA U "JUŽNOM VETRU" Znate ga iz hit serija, a evo da li ćemo ga gledati u nastavcima

Kultura -

Mladi glumac Luka Grbić sjajno je odigrao ulogu Nenada Maraša u filmu "Južni vetar".

Luka Grbić
foto: Stefan Stojanović MONDO

Luka je danas velika zvezda srpske pozorišne scene, a zanimljivo da nije prošao na prvom kastingu kod Miloša Avramovića.

"Ništa u životu nije slučajno. Bio sam pozvan na kasting, ali sam bio krupan za tu ulogu. Previše sam trenirao, i to je prevazilazilo granice lepog. Na prvom kastingu nisam dobio ulogu. Reditelj mi je rekao da sam dobar, ali previše krupan. Snimanje je odloženo, a za jedno leto izgubio sam 10 kilograma. Ponovio se kasting i onda sam prošao", izjavio je svojevremeno u prvom intervju za Kurir Grbić.

Luka Grbić
foto: Nemanja Miščević

Na prvom kastingu jedan od izbora za Nenada Maraša bio je njegov kolega Đorđe Mišina. Mladi umetnik prvu veliku ulogu ostvario je u seriji "Azbuka našeg života", snimljenoj u produkciji "Kontrast studija" i Telekoma Srbija, čije druga sezona kreće u četvrtak veče na Superstar kanalu.

Đorđe Mišina
foto: Stefan Andrić

Đorđe igra Luku, sina Vesne i Uroša Popovića, koji je gej. Glumca smo pitali da li bi voleo da zaigra u nekoj drugoj ulozi u trećem delu filma ili serije "Južni vetar".

"Naravno da bih voleo, obožavam tu ekipu. Oni su pokazali koliko dobrog može da se napravi u tom žanru. Miloš Avramović i ja smo već radili u "Klinču". Potpisao bih bilo kakav ugovor s njima, kao i sa "Kontrast studijom". Svaki glumac bi voleo da učestvuje u jednoj uspešnoj seriji", priznao je Mišina.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

MILOŠ BIKOVIĆ MENJA TOK KARIJERE! Konačno je presekao! Više neće da… (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track