ČUDOM PREŽIVEO: Zabio sebi ekser od 9 centimetara u srce!

Čuo krckanje

ČUDOM PREŽIVEO: Zabio sebi ekser od 9 centimetara u srce!

Ludi svet -
Pištolj je bio okrenut pod takvim uglom, uperen pravo u moje grudi, poskočio je, a ja sam još uvek držao prst na obaraču. Sam sebi sam zabio klin u grudi, priča Judžin Rejkou, stolar iz Minesote

Judžin Rejkou (58) stolar iz Minesote, slučajno je sam sebi probio grudi pištoljem za zakucavanje eksera i klin dug skoro 9 cm zabio sve do srca kada je komšiji popravljao krov. Na sreću, sve se dobro završilo.

"Naslonio sam se na dasku sa pištoljem u ruci", priča Rejkou. "Pištolj je bio okrenut pod takvim uglom, uperen pravo u moje grudi, poskočio je, a ja sam još uvek držao prst na obaraču. Sam sebi sam zabio klin u grudi", priča Judžin.

Mada kaže da ga u početku nije baš mnogo bolelo, Rejkou tvrdi da je osećaj ipak bio veoma neprijatan, jer je osećao nekakvo "krckanje" i "grgoljenje".

Dr Luis, kardio-hirurg koji je u bolnici Ebot Nortvestern hitno operisao Rejkoua, tvrdi da je ovaj smrt izbegao za dlaku. Da je klin prodro samo dva milimetra dublje, probio bi mu srčanu arteriju i izdahnuo bi na licu mesta. Srećom, grudna kost je delovala kao štit koji je zaustavio i usporio klin, a Rejkou se već u ponedeljak osećao dovoljno dobro da bi otišao kući sa suprugom i šestoro dece proslavio 20. rođendan svoje ćerke Laure.

Klin koji mu je izvađen iz grudi poneo je kući, da ga do kraja života podseća koliko je u ovoj neobičnoj nesreći zapravo imao sreće.

http://www.youtube.com/watch?v=76D9ncG4kI8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track