NEMA VIŠE PIVA: Promenio navike i izgubio 114 kilograma!

Transformacija

NEMA VIŠE PIVA: Promenio navike i izgubio 114 kilograma!

Ludi svet -
Majk je imao 209 kilograma i to samo zbog prevelike količine alkohola koje je pio, a sad ima 114 kg

Majk Vaudbi (31) imao je 209 kilograma, a zbog debljine je čak razmišljao da sebi oduzme život. Međutim, Majk je izgubio je 114 kilograma i danas je trener i u srećnoj vezi s Morgan.

Nekada se sakrivao od sveta i dane provodio ispijajući goleme količine alkohola. "Jeo sam žitarice za doručak, sendvič za ručak i što god bi mama skuvala za večeru. Moja debljina nije posledica hrane već alkohola. Popio bih flašu viskija i šest limenki piva svake veče", ispričao je Majk.

"Kad nemam viskija, popio bih 18 piva, a to je oko 3.000 kalorija svaki dan", ispričao je Majk.Do 29. godine imao je 209 kilograma, a jednog dana odlučio je da se ubije i prekine svoju patnju. Međutim, pokušaj samoubistva otvorio mu je oči i posle toga je odlučio promeniti svoje navike.

"Nakon pokušaja samoubistva probudio sam se bez glavobolje i bolova. Osećao sam se loše jer još uvek samo bio živ. Međutim, nakon toga počeo sam razmišljati kako sam i jedina osoba koja to može da promeni", rekao je Majk i dodao kako je nakon toga započeo da trenira i u 18 meseci izgubio 114 kilograma.

Operacijom je skinuo višak kože na stomaku i rukama, a nakon toga počeo je da trenira u teretani kako bi telo doveo u red.

Još uvek tvrdi kako se još uvijek povremeno zna počastiti brzom hranom i nekoliko piva za vikend.

http://www.youtube.com/watch?v=SmzgNGMeCPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track