FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ: Hvali se da je ubio Bigfuta i nosi ga na turneju!

Lovačka priča ili naučno otkriće

FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ: Hvali se da je ubio Bigfuta i nosi ga na turneju!

Ludi svet -
Fotografiju Bigfuta, kojeg je nazvao Henk, objavio je na društvenim mrežama, a to je njegov prvi "pravi dokaz" o postojanju ovog bića s kojim se uskoro sprema i na "turneju po Americi"

Rik Dajer, lovac na Bigfuta, objavio je fotografiju stvora za kojeg tvrdi da ga je ulovio u blizini San Antonija 2012. godine.

Fotografiju Bigfuta, kojeg je nazvao Henk, objavio je na društvenim mrežama, a to je njegov prvi "pravi dokaz" o postojanju ovog bića s kojim se uskoro sprema i na "turneju po Americi".

Još u intervjuu koji je dao 2012. godine tvrdio je: "Bigfut je apsolutno stvaran. Ne postoji sumnja. Ja ću biti zapisan u istoriji kao najbolji lovac na Bigfuta svih vremena".

Osim toga objasnio je i kako ga je namamio: "Ulovio sam ga rebarcima iz WalMarta preko ceste skrivajući se iza drveta, on je došao i počeo da jede meso".

Nakon toga ga je upucao i odneo telo na sigurno. Sada tvrdi da su na telu sprovedena "naučna istraživanja, od DNA testova i 3D optičkih skenova do skenova tela.

- On je pravi. To je Bigfut i Bigfut je ovde, ja sam ga upucao i sad ću to dokazati svetu".

Naravno, rezultate navodnih testiranja nije pokazao, već je najavio skorašnju konferenciju za medije na kojoj će ih predstaviti. Ali, Dajer ima jedan relativno velik problem: 2008. godine već je pokušao da prevari svet da je ulovio Bigfuta. Ubrzo se uspostavilo da je telo, za koje su on i njegov saradnik tvrdili da je Bigfutovo, u stvari kostim za Noć veštica.

http://www.youtube.com/watch?v=rnTvNrbY32M#t=11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track