Najnovije vesti

Zbog debljine je pokušao da se ubije, a danas ga zovu Mister Mišićavi!
Foto: Facebook

Promenio sebi život

Zbog debljine je pokušao da se ubije, a danas ga zovu Mister Mišićavi!

Ludi svet
Preživeo je pokušaj samoubistva i od sebe napravio pravog plejboja. Ovaj muškarac je bio težak neverovatnih 210 kilograma kada je pokušao sebi da oduzme život

Majk Vodbi, tridesetdvogodišnji Britanac je bio toliko očajan zbog svoje kilaže da je prekomernom dozom lekova pokušao sebi da oduzme život.

Međutim, preživeo je pokušaj samoubistva i od sebe napravio pravog plejboja. Ovaj muškarac je bio težak neverovatnih 210 kilograma kada je pokušao sebi da oduzme život. Još od tinejdžerskih dana borio se sa gojaznošću da bi u 29 godini potpuno odustao.

Ipak, nekim čudom je preživeo pokušaj samoubistva, a to kao da mu je dalo novu snagu. Odlučio je da iz korena promeni svoje navike i način života i da u borbi sa viškom kilograma konačno pobedi. Za početak, naručio je spravu za skijaško trčanje. Uz mnogo muke, izgradio je svoju snagu i konačno bio u stanju da na njoj provodi po sat vremena tri puta dnevno. Promenio je navike u ishrani i odrekao se alkohola.

Gubio je 6 kilograma mesečno, a bilo mu je potrebno 18 meseci da smrša oko 115 kila. Ipak, i dalje je imao veliki problem – višak kože. Zbog toga je otišao i odstranio je hirurški.Posle nekog vremena učlanio se u teretanu kako bi izgradio mišićnu masu.Majk je toliko počeo da uživa u svom novom načinu života da je od toga napravio profesiju.

Sada radi kao lični fitnes trener a svoju priču pretočio je u knjigu, kako bi inspirisao druge nesrećne „debeljuce" da krenu njegovim putem.

(dnevno.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...