BIZARNO: Hoće da se snima dok ga guta zmija!

Neobična ideja avanturiste

BIZARNO: Hoće da se snima dok ga guta zmija!

Ludi svet -
On planira da nosi specijalno odelo koje bi trebalo da ga zaštiti od eventualnih uboda jakih zuba zmije, ali i od ekstremno agresivnih želudačnih sokova

NJU DŽERSI - Avanturista iz američkog Nju Džersija Pol Rouzoli (26) šokirao je javnost nakon što je objavio da namerava da snimi postupak kako ga živog proždire ogromna anakonda tokom jedne akcije u Amazonu.Specijalno odeloScena od koje podilazi jeza ukoliko se samo na nju pomisli predstavlja životnu želju mladog prirodnjaka, pa je odlučio da je sebi i ispuni, ali koristeći specijalno odelo koje tom prilikom namerava da nosi.

Ono bi trebalo da ga zaštiti od eventualnih uboda jakih zuba zmije, ali i od ekstremno agresivnih želudačnih sokova za varenje hrane. Takođe, ono je dovoljno čvrsto da snažni zmijski mišići ne smrskaju Polove kosti.I pored velikog entuzijazma, ideja avanturiste iz SAD izazvala je sveopštu diskusiju na internetu, ali i negativne reakcije društava za zaštitu životinja.

Mnogi su napali Pola da pokušava da zaradi jeftine poene mučeći životinju koja sigurno neće moći da proguta tako veliki plen, zbog čega bi mogla i da se uguši. Takođe, oni su postavili pitanje kako će mladić izaći iz zmije, osim ukoliko ne namerava da je raseče i tako je ubije.Ne odustajeIpak, Pol i pored takvih komentara ne odustaje od svoje namere, a objasnio je da čovek mora da konačno sazna šta se dešava unutar anakonde dok ona guta svoj plen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track