(VIDEO) REKAO I OSTAO ŽIV: Pokazao sliku vanzemaljca sa Venere, zaposlenog u Pentagonu!
Foto: Youtube

Američki geolog

(VIDEO) REKAO I OSTAO ŽIV: Pokazao sliku vanzemaljca sa Venere, zaposlenog u Pentagonu!

Ludi svet -
Šnajder tcrdi da poseduje Torovu sliku sa predavanja "Ekspo spremnosti 1995“. Fotografija je napravljena 1943. godine. Šnajder je rekao da je ovaj vanzemaljac radio za vojsku SAD još od 1937.

Njegovo ime je Valijant Tor. Izgleda kao čovek, ali ima neke ključne fiziološke razlike. Poreklom je sa Venere. Radio je za vladu SAD neko vreme pedesetih godina pre nego što je napustio Zemlju svojim svemirskim brodom.Ovako je to ispričao Fil Šnajder, geolog i inženjer koji je imao najviše povlastice u tajnim vladinim projektima. On je pomogao da se izgrade podzemne vojne baze i radio u čuvenoj bazi Oblasti 51.Šnajder je ispričao da je upoznao Tora, ali i da nije jedini. Dr Frenk Strejndžs napisao je knjigu "Stranac u Pentagonu“ u kojoj je opisao svoj sastanak sa Torom.Šnajder poseduje Torovu sliku sa predavanja „Ekspo spremnosti 1995“. Fotografija je napravljena 1943. godine. Šnajder je rekao da je ovaj vanzemaljac radio za vojsku SAD još od 1937. godine.

Tor je, kako tvrdi ovaj geolog, imao po šest prstiju na obe ruke, veće srce, jedno ogromno plućno krilo, tamnu krv kao hobotnica, IQ koji je bio daleko van naše skale (otprilike oko 1.200) i pričao je tečno bar 100 jezika (uključujući vanzemaljske jezike).

Takođe je rekao da oni obično žive 490 godina.Prema rečima dr Strejndžsa, Tor je bio visok 1.80 m i težio je 92 kg, imao smeđu, talasastu kosu i smeđe oči. Dr Strejndžs je rekao da su i predsednik Dvajt Ajzenhauer i Ričard Nikson upoznali Tora.Timoti Gud, bivši konsultant vlade SAD koji je poznat po tome što je pričao naokolo o postojanju vanzemaljaca, takođe je rekao da je Ajzenhauer sreo vanzemaljce.Tor je napustio Zemlju 16. marta 1960. godine, kako navodi dr Strejndžs. Odleteo je svojim svemirskim brodom iz Aleksandrije, Virdžinija.

http://www.youtube.com/watch?v=33w5pWAzMY0

(Webtribune)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track