MISTERIJE 2014: NLO iznad Kipa Slobode, MH370, lobanja na Marsu...
Foto: Google Maps

Neverovatne situacije

MISTERIJE 2014: NLO iznad Kipa Slobode, MH370, lobanja na Marsu...

Ludi svet -
Prizor snimljen u Njujorku još je uvek misterija, a u snimku koji je završio na internetu vidi se tamni objekt koji leti iznad poznatog spomenika

Godina 2014. ostati će zapamćena kao jedna od onih koja je iza sebe ostavila brojna nerazrešena pitanja, a od kojih ćemo vam neka predstaviti u nastavku.

Lobanja na MarsuDivovska stena pronađena na Marsu mogla bi biti lobanja drevnog, divovskog bića, možda ostatak bivšeg žitelja planete.Neki spekulišu da se radi o ljudskim precima koji nisu nužno potekli sa Marsa, ali su tamo živeli. Na kraju krajeva, ljudska mitologija je prožeta divovima, a možda jednom saznamo i u kakvom smo tačno odnosu sa njima.

http://www.youtube.com/watch?v=7dCP5IyEBRI
NLO iznad Kipa Slobode
http://www.youtube.com/watch?v=WSJfKetSoQY
Odakle potiče voda
Foto: Esa.int
Foto: Esa.int

Čudovište sa Novog ZelandaJoš jedna misterija koji je ostao bez odgovora jeste i brazda nastala u novozelandskom zalivu, za koju se pretpostavlja da je posledica lokalnog čudovišta. Brazda vidljiva iz vazduha još uvek nije obašnjena.

Foto Google maps
Foto Google maps

Let 370Avion Malezije erlajnsa još uvek nije pronađen, a njegova sudbina još je jedan misterija koji možda nikada nećemo odgonetnuti, što je posebno uznemirujuće za sve one čiji su prijatelji i članovi porodica nestale samo tako sa lica Zemlje.

http://www.youtube.com/watch?v=Hqkq1F10i4U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track