(VIDEO) POBEDIO LEGENDU SLAVOLJUBA: Vasilije osvojio minus 10 poena u Slagalici!
Foto: Printscreen

Novi rekorder

(VIDEO) POBEDIO LEGENDU SLAVOLJUBA: Vasilije osvojio minus 10 poena u Slagalici!

Ludi svet -
Nije trema u pitanju, nisam imao sreće ovaj put kod kviza znanja šest puta sam 100 posto bio siguran u tačan odgovor, ali nisam stigao da se javim prvi, objašnjava Vasilije

Vasilije Gavrilović, iz Guče, postao je novi neslavni rekorder slagalice, tako što je osvojio -10 poena. Do sada je ovaj rekord ubedljivo držao čuveni Slavoljub Petrović sa -5 bodova.

Gavrilović tokom emisije nije uspeo da osvoji nijedan poen, a tokom igre Ko zna, zna je dva puta pogrešno odgovorio, pa je tako otišao u minus.

Na kraju emisije voditeljke su ga pitale šta se desilo pa je završio sa ovim neslavnim rekordom, a on je rekao da jednostavno nije imao sreće.

"Nije trema u pitanju, nisam imao sreće ovaj put kod kviza znanja šest puta sam 100 posto bio siguran u tačan odgovor, ali nisam stigao da se javim prvi. Čestitam svom zemljaku i računam da ćete me ponovo pozvati u Slagalicu", završio je Vasilije.

http://www.youtube.com/watch?v=HY0qeRjg57g

Emisija je emitovana 31.12. kao novogodišnji specijal.

Podsetimo, Slavoljub Petrović je prošle godine tugovao kada se udala voditeljka Slagalice Danijela Pantić, a ubrzo je svoju ljubav izjavljivao njenoj koleginici Oliveri Kovačević, kojoj je i pisao pesme.

http://www.youtube.com/watch?v=vD42DkvF8xg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track