(VIDEO) NESLANA ŠALA OD KOJE STAJE SRCE: Urbani istraživači doživeli zastrašujuće iznenađenje
Foto: Fejsbuk

Čovek sova

(VIDEO) NESLANA ŠALA OD KOJE STAJE SRCE: Urbani istraživači doživeli zastrašujuće iznenađenje

Ludi svet -
Svaki dobar urbani istraživač zna da su veće šanse da nalete na skitnicu nego na demona, duha ili čudovište unutar ovih napuštenih zgrada, ali ukoliko istražujete po Velikoj Britaniji, moraćete da se pazite i ovoga

Urbano istraživanje je novi hobi za mnoge stanovnike. Ako niste upoznati sa koncaptemo, u suštini, ljudi kreću u potragu i istražuju zaboravljene strukture u urbanim sredinama. Napuštene bolnice, mrtvačnice, škole, zatvori, crkve i pozorišta su objekti koje ovi istraživači obilaze. Ponekada, što je jezivije mesto to je zabavnije za otkrivanje i fotografisanje.

Svaki dobar urbani istraživač zna da su veće šanse da nalete na skitnicu nego na demona, duha ili čudovište unutar ovih napuštenih zgrada. Ali ukoliko istražujete po Velikoj Britaniji, moraćete da se pazite i ovoga...

Upoznajte čoveka-sovu!

foto facebook
foto facebook

Čovek-sova je izum škotskog režisera lavrija Brustera koji postavlja skrivene kamere oko popularnih napuštenih zgrada, oblači svoj zastrašujući kostim čoveka sove, čeka nekog urbanog istraživača da stigne, a onda snima njihove reakcije kada ga vide.

Samo gledanje ove šale je zaista užasavajuće, a kamoli da ovo doživite.

http://www.youtube.com/watch?v=HgEkDWRb9IM

33-godišnji Bruster kaže da je svoju strast pronašao u klasičnim horor filmovima koje je gledao kao dete.

Bruster i njegova ekipa su vrlo pedantni kada postavljaju ovu "sova" podvalu. Za video iznad on i njegov tim posmatrali su ovu napuštenu bolnicu nedeljama, posmatrajući ponašanje onih koji ulaze u nju da je istražuju.

foto Facebook
foto Facebook

Kada je ovaj video stvoren, tim "čovek sova" oslobodila je ovaj zastrašujući brend na mnogim mestima širom Velike Britanije. Nemaju u planu da se zaustave u skorije vreme.

foto Facebook
foto Facebook

Urnebesno zastrašujuće je najbolji način da se opiše ova šala. Dobra je stvar to što Bruster drži čoveka sovu u Britaniji, a ne u Americi. Nešto nam govori da bi tamo mogao da završi sa nekoliko prostrelnih rana.

Ukoliko vas zanima više o ovom projektu posetite njihovu fejsbuk stranicu i posetite ih na njihovom jutjub kanalu.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track