DA SE NAJEŽIŠ: Na plaži našao sliku žrtve i probodeno srce
Foto: Tumblr

Nije mu bilo svejedno

DA SE NAJEŽIŠ: Na plaži našao sliku žrtve i probodeno srce

Ludi svet -
Entoni je u šetnji plažom naišao je na paket koji ga je naježio, u njemu je bilo životinjsko srce i - slika

Svi smo u filmovima ili crtanim videli kako otprilike izgledaju vudu kletve koje najćešće uključuju velike igle i lutku koja predstavlja žrtvu. Na njegovu nesreću, anonimni muškarac je vudu kletvu sada video i uživo i to usred bezbrižne šetnje plažom.

Kada je podigao crnu vreću s namerom da je odnese u kantu za đubre, Entoni je primetio da je neobično teška. Kad je zavirio unutra imao je šta i da vidi. U providnoj plastičnoj posudi bilo je probodeno srce i komad smotanog papira.

Već nekoliko sekundi kasnije ispostavilo se da je to zapravo fotografija nepoznate osobe. Kad je sabrao dva i dva, Entoni je shvatio da gleda u lice čoveka na koga je najverovatnije bačena kletva.

Srce je panično šutnuo u more, a fotografiju, vreću i posudu bacio u đubre i na taj način verovatno pomrsio račune nekoj zlonamernoj osobi.

Jedna veštica je za Miror objasnila da se životinjski delovi tela ne koriste često u paganskim ritualima.

- Osoba s fotografije najverovatnije je nekoga uznemirila pa je povređena osoba iz osvete i boli odlučila da baci kletvu, objasnila je veštica i naglasila kako je srce bilo u plastičnoj posudi najverovatnije kako bi se usporilo raspadanje i produžilo trajanje kletve.

(Dejli miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track