(VIDEO) MISLILI SU DA SU OPASNI: Klinci maltretirali starca, a on im pokazao brutalni kroše
Foto: Jutjub

Tako im i treba!

(VIDEO) MISLILI SU DA SU OPASNI: Klinci maltretirali starca, a on im pokazao brutalni kroše

Ludi svet -
Snimak sa bezbednosnih kamera pokazuje kako se približavaju starijem čoveku i razmenjuju žestoko konfrontaciju sa njim, nekoliko sekundi kasnije starac odlučuje da je bilo dosta

Ruske siledžije izabrale su pogrešnog starca koga su pokušali da opljačkaju. Dva mladića su starca pratili kada je izašao iz prodavnice, usledila je svađa, ali oni nisu očekivali šta se dalje događalo.Od ovog trenutka zastaje dah jer su mladići izabrali pogrešnog starca, naime on je bivši bokser koji još uvek ima svoje borbeno junaštvo.

Dvojica mladića su po pisanju stranih medija bili pijani, izašli su iz prodavnice u isto vreme kada i stariji čovek.Snimak sa bezbednosnih kamera pokazuje kako se približavaju starijem čoveku i razmenjuju žestoko konfrontaciju sa njim. Nekoliko sekundi kasnije starac odlučuje da je bilo dosta!

Oba mladića su bila svesna nakon incidenta, a stariji gospodin izgleda kao da je podelio još par reči sa njima. Nije jasno da li se policija uključila u incident, iako je sve snimljeno na kamerama prodavnice.

http://www.youtube.com/watch?v=npxQuwaf-wY

(News24)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track