(FOTO) PRIJATELJSTVO NEMA CENU: Pogledajte najčudnije životinjske zajednice
Foto: 9gag

Nerazdvojni

(FOTO) PRIJATELJSTVO NEMA CENU: Pogledajte najčudnije životinjske zajednice

Ludi svet -
Postoje neki ljudi koji misle da životinje nisu inteligentne, ali prijateljstva između životinja koje smo skupili ovde će dokazati da su životinje sposobne za osećanje ljubavi i saosećanja, baš kao i mi

Pas i vrana

Pošto su proveli su dosta vremena zajnedno u vlasnikovoj kući, ovo dvoje su postali vrlo prisni. Vrana sve vreme uživa na kucinim leđima. Kuče čak laje ako neko proba da dodirne njegovog prijatelja. Posle nekog vremena, vlasnik im je napravio specijalan pojas za mnogo ugodniju šetnju.

Foto 9gag
Foto 9gag

Lane i beba risa

Nakon užasnog požara u šumi, vatrogasci su doneli kutije za životinje koje su spašene, pošto nisu imali dovoljno kutija, ovo lane i mali ris su ostavljeni u kancelariji privremeno. Nekoliko sati kasnije, jedan od vatrogasaca je primetio kako su se zbližili i mazili, tako da su vatrogasci odlučili da ih ostave na istom mestu još neko vreme.

Foto 9gag
Foto 9gag

Mačka i patka

Ovo dvoje su odrasli zajedno. Patka mrzi vodu i još uvek ne shvata da ume da leti.

Foto 9gag
Foto 9gag

Mladunče tigra i pas

Zoološki vrt u Kini je udomio dva mladunčeta tigra, čuvarevo kuče im se ubrzo postavilo kao roditelj.

Foto 9gag
Foto 9gag

Tigar i pas

Porodica Fernandez je pronašla napušteno mladunče tigra i udomila ga. Primili su ga u svoju porodicu i upoznali ga sa njihovim mladim psom , od tada - ovo dvoje su nerazdvojni.

Foto 9gag
Foto 9gag

Nilski konj i brdska koza

Nilski konj Hemfri je bio kućni ljubimac pre nego što je postao preveliki za kuću i onda su ga prebacili u rezervat u Južnoj Africi. Hemfi nije bio u opasnosti ali je bio usamnjen. Sve dok nije došla Kameron Pigmi, brdska koza koja je preskošila ogradu u zoni u kojoj se nalazio Hemfri. Sada su najbolji prijatelji.

Foto 9gag
Foto 9gag

Iguana i mačka

Iguanu Sob i mačku Džoan je obe spasila žena iz Bruklina. Svakog dana kada bi pustila iguanu iz kaveza, ova bi pronašla mačku kako bi se igrali zajedno. Ovo dvoje se ponekad igraju i sa još jednim kućnim ljubimcem, zecom.

Foto 9gag
Foto 9gag

Gorila i mačka

Gorila Koko, koja je poznata po tome što je naučila znakovni jezik kako bi komunicirala sa čuvarima u zoološkom vrtu. Jedne godine, na njen rođendan, Koko je signalima rekla čuvaru da hoće mačku. Čuvar nije bio iznenađen jer su Kokoove dve omiljene knjige bile o mačkama. Tako da su čuvari udomili mačku i upoznali je sa Kokom čiji je negoteljski duh preovladao.

Foto 9gag
Foto 9gag

Lavica i antilopa

Kada je ovu lavicu napustilo pleme, ona je počela da se brine o antilopi. Nekoliko puta je pokušavala da ostavi ovo mladunče sa plemenom antilopa, ali je ipak morala da je ponese sa sobom jer su ostale antilope bile preplašene.

Foto 9gag
Foto 9gag

Žirafa i noj

Ovo dvoje žive u Buš Garden parku u Floridi gde se životinje kreću slobodno kao u divljini.

Foto 9gag
Foto 9gag

Čuvari su posle nekog vremena primetili čudnu vezu između žirafe i noja.

Foto 9gag
Foto 9gag

Nežni su jedno prema drugom i vrlo često se može videti kako se maze.

Foto 9gag
Foto 9gag

(9gag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track