ŽENA TVRDI, MUŽ JOJ VERUJE: Duh Majkla Džeksona je otac mog deteta
Foto: Ilyke.com

Ludo!

ŽENA TVRDI, MUŽ JOJ VERUJE: Duh Majkla Džeksona je otac mog deteta

Ludi svet -
Žena iz Los Anđelesa tvrdi da je duh Majkl Džeksona silovao i ostavio u drugom stanju jer je njeno dete tamne puti. Njen muž je apsolutno na njenoj strani

Kiera Džonson, udata majka dvoje dece, tvrdi da je silovao duh Majkla Džeksona, a njen suprug Ken Džonson u potpunosti podržava njenu priču.

Kiera tvrdi da je gledala specijal na DVD-ju od 2 sata 30-godišnjice Majkl Džeksona koji je emitovan na HBO 2001. godine kada je iznenada zadremala u toku izvođenja numere "Triler". U tom trenutku stvari se krenule po zlu."Odjednom sam se probudila jer sam osetila kako me neka ruka miluje po licu, ali ja sam bila sama kod kuće, a muž je bio na poslu", priseća se Kiera."Sledeće što se dogodilo jeste erotski susret sa Majklom Džeksonom, ali to nije bio beli Majkl, bio je crn i obučen kao u spotu za pesmu "Triler".

Kiera više nije ni razmišljala o ovom "realističnom susretu" sa Majklom Džeksonom, sve do 25. septembra 2015. godine kada je rodila svoje treće dete."Sve je išlo odlično pri porođaju", rekao je njen muž Ken."Ali kada sam video svog sina, on je bio crn, rekao sam šta je ovo? Bio sam u potpunom šoku."

"Tada mi je Kiera ispričala o njenom strašnom snu. Mislim da je pogrešno to što se desilo i zato ćemo tužiti Naslednike Majla Džeksona. Mi samo želimo pristojan iznos alimentacije da nam pomognu da podignemo njegovog sina".

Kiera insistira da nikada nije prevarila svog muža Kena ni sa kim, nikada. Ken kaže da veruje u svoju ženu i da nema razloga da joj ljudi ne veruju, ona je njegova "kraljica".

Zamislite situaciju. Vi ste belac, vaša žena je belkinja i vaša žena vam rodi crnu bebu.(Koliko mi znamo, ne mora da znači da ga je žena prevarila, nije nemoguće da beli par dobije crnu bebu, iako je veoma malo verovatno). I zamislite da vam vaša žena kaže da nije imala seks ni sa kim drugim osim....sa duhom Majkla Džeksona.I muž joj poveruje!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track