(VIDEO) NEDOUMICA KOJA JE PODELILA SVET: Probajte vi da rešite ko je kriv u ovom udesu
Foto: Youtube/screenshot

Biciklista ili taksista?

(VIDEO) NEDOUMICA KOJA JE PODELILA SVET: Probajte vi da rešite ko je kriv u ovom udesu

Ludi svet -
Snimak saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali vozač taksija i biciklista podelio je ljude sa interneta.
Foto:Youtube/screenshot
Foto:Youtube/screenshot

Snimak, koji je za kratko vreme pregladan više hiljada puta na Jutjubu, prikazuje vozača taksi automobila u Londonu kako se sprema da skrene ulevo dok je biciklista, koji je vozio iza taksi vozila, pokušao da ga pretekne.S obzirom da se u Velikoj Britaniji vozi levom stranom puta, preticanje je izvedeno sa unutrašnje strane, uz trotoar (kao da je na primer kod nas preticao sa desne strane). Na svu sreću niko nije povređen jer nijedan od ove dvojice nije vozio prebrzo, a na snimku se može videti kako je biciklista ustao da bi podigao bicikl i rukovao se sa vozačem taksija.

Ljudi koji su pregledali ovaj snimak, nisu mogli da se dogovore da li je krivac vozač taksija ili biciklista.

Jedan od korisnika je napisao: "Očigledno je, odgledajte pažljivo snimak i videćete da je taksista pogrešio, nije signalizirao skretanje."

Ali, naravno, odgovorio mu je drugi: "Taksista je indicirao da skreće, nema šanse da biciklista nije primetio. Što nalaže da je kriv biciklista"

A onda se u raspravu uključio treći korisnik: "Zabranjeno je preticanje na raskrsnici, ali, ipak, taksista je zakasnio sa signalizacijom. Obojica su krivi."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track