Najnovije vesti

(FOTO) O NJEMU PRIČA SVET: Osramotio se zbog fotke a onda smršao 48 kilograma. Pogledajte ga danas
Foto: Dailymail

Blam

(FOTO) O NJEMU PRIČA SVET: Osramotio se zbog fotke a onda smršao 48 kilograma. Pogledajte ga danas

Ludi svet
Fotografija sa Austrijskog festivala obišla je svet i jednom momku pomogla da promeni život iz korena.

Naime, Pol Mur (26) se ludo zabavljao a publika je slikala njegovu ogromnu zadnjicu. Nakon toga, fotografije su obišle društvene mreže ali i naslovnice mnogih svetskih časopisa.

Mnogi su fotografiju vrlo ružno komentarisali, govorili su da je "odvratan", "da treba da se ubije jer je toliko debeo" i slično. A onda je Pola pozvao prijatelj i rekao da njegova fotografija kruži internetom i da mu se to uopšte neće svideti.

"Rekao mi je da ne bi trebalo da je pogledam, ali sam imao potrebu da vidim o čemu se radi. Bio sam veoma uzrujan, komentari su bili užasni, stvarno uznemirujući", rekao je Pol a onda je dodao i da je bez obzira na sve ipak odlučio da pročita do kraja.

"U početku sam im dozvolio da me povrede. Učinili su da se osećam veoma loše, depresivno i da polako počnem da tonem, tako da sam morao da uradim nešto po tom pitanju. Odlučio sam da se izbavim iz te ludnice i da počnem da mislim na sebe!"

Počeo je da trenira i promenio ishranu. Tri puta nedeljno vežbao je u teretani a hranio se isključivo zdravo. Izgubio je 45 kilograma za 8 meseci a vrlo brzo i još 3. Međutim, njemu to nije dovoljno jer želi da smrša ukupno 76 kilograma.

"Oduvek sam bio poznat kao bucko koji voli da se šali, ali nisam shvatao koliki sam, sve dok nisam ugledao ovu fotografiju. Dan je bio paklen, pio sam, zabavljao se, popeo se drugaru na ramena, a neko od mojih prijatelja je to uslikao. Kako god, neko me je takođe iz publike fotkao i poslao je časopisima, kako bi mi se svi smejali", ističe Pol i dodaje da se stanje pogoršalo kada su svi krenuli da je šeruju po društvenim mrežama.

On je rekao da je u tom periodu pio pet dana nedeljno i prejedao se, a sada pije samo jednom u dve nedelje, a hranu unosi sve manje. Nakon nekog vremena odlučio je da poseti svoje prijatelje u Melburnu s kojima je išao na festival, prenosi Dailymail.co.uk.

"Videli su moje slike na Fejsbuku i ne mogu da veruju da sam to ja. Jedva čekam da im vidim izraz lica kada me budu videli uživo. Oduvek sam bio samouveren, ali sam shvatio da se tek sada osećam snažno. Volim da šopingujem, a kada pogledam svoju staru odeću i kada pomislim da sam bio baš ogroman pre samo godinu dana, počnem da se smejem", navodi on.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...