IZGUBILA SUPRUGA NA AERODROMU: Ugledala brod i skočila za njim u Atlantski okean
Foto: Twitter/screenshot

Imala je sreće

IZGUBILA SUPRUGA NA AERODROMU: Ugledala brod i skočila za njim u Atlantski okean

Ludi svet -
Suzan Braun skočila je u Atlantski okean misleći da se njen suprug, nakon što su se razdvojili, vratio na kruzer "Marko Polo".

Suzan Braun (65), skočila je u vodu za kruzerom "Marko Polo" jer je mislila da se njen suprug na njega ukrcao. Suzan i njen suprug, Majkl (69), na aerodromu u Madeiri kupili su karte za povratak u Britaniju, ali nakon male rasprave, Majkl je odlučio da ipak ne želi da se vrati u kući.

Susan Brown tried to swim back to the Marco Polo after getting separated from her husband (Picture: Alamy) A woman has...

Posted by Igwilo Afoma E on Monday, March 28, 2016

Iz policije kažu da je Suzan, kada je Majkla izgubila iz vida, skočila u vodu pretpostavljajući da se on uputio natrag na brod. Nju je lokalni ribar pronašao na oko 500 metara od obale Santa Kruz, koja se nalazi u blizini Madeira aerodroma. Ona je odmah prebačena na psihijatriju u obližnjoj bolnici gde je dobila lekove za hipotermiju.

Kasnije, policija je saznala da se Majkl ipak nije vratio na brod.

"Imala je puno sreće što je preživela. Bila je više od 3 sata u vodi, a onda ju je lokalni ribar, nakon što je začuo zapomaganje, izbavio", rekao je kapetan Feliks Markez.

Njih dvoje su isplanirali putovanje od 32 dana, a kada su 28. dana pristigli na Madeiru, odlučili su da svoje putešestvije skrate.

"Okolnosti pod kojima se sve ovo dogodilo još su nerazjašnjene, jer nismo mogli da popričamo sa njom zbog njenog trenutnog stanja. Ali rekla je da je sa suprugom u nekom trenutku na aerodromu izgubila kontakt, pa je onda ugledala kruzer i skočila za njim u okean, misleći da se njen suprug predomislio", dodao je Markez.

(Telegraph.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track