Glamurozni oproštaj prve dame SAD
Foto: Reuters

Zablistala u zlatnoj haljini

Glamurozni oproštaj prve dame SAD

Ludi svet -

Ona je na najlepši mogući način rekla zbogom obavezama prve dame, obučena u ružičasto-zlatnu haljinu modne kuće „Versaće“

Mišel Obama doslovno je zablistala na poslednjoj državničkoj večeri održanoj u Beloj kući u sklopu predsedničkog mandata njenog supruga Baraka.

Ona je na najlepši mogući način rekla zbogom obavezama prve dame, obučena u ružičasto-zlatnu haljinu modne kuće „Versaće“. Toaleti s asimetričnim okovratnikom, naborima i šlicom bilo je teško je pronaći ijednu manu, a sjajna, ravna kosa celom izgledu dala je dodatnu dozu uglađenosti.Kada su u pitanju materijali i krojevi, do sada je uglavnom birala vrlo uzdržane monohromatske modele, pa su modni stručnjaci pohvalili ovaj njen iskorak, koji je u prvi plan stavio njenu vitku liniju i senzualnu stranu.Haljina koju je napravila Donatela može se posmatrati kao svojevrsni omaž prerano preminulom Đaniju Versaćeu, koji je obožavao bleštavilo i stalno ga provlačio kroz svoje kolekcije.

Izbor italijanskog dizajnera bio je logičan potez, s obzirom na to da su zvanice na večeri bili italijanski premijer i njegova supruga. Mišel je do sada tradicionalno birala dizajnere iz zemalja odakle im dolaze gosti, pa je za vreme posete kanadskog premijera i njegove supruge nosila haljinu kanadskog dizajnera Džejsona Vua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track