(FOTO) PUCAO JOJ U GLAVU, PA SPAVAO SA NJENIM LEŠOM: Ali to nije najgore! Razlog će vas zaprepastiti
Foto: Profimedia

Šok!

(FOTO) PUCAO JOJ U GLAVU, PA SPAVAO SA NJENIM LEŠOM: Ali to nije najgore! Razlog će vas zaprepastiti

Ludi svet -

Dvadesetjednogodišnji mladić priznao je da je upucao ženu, majku četvoro dece, a zatim imao seks sa njom, sve to iz čiste radoznalosti da bi osetio kako je to ubiti nekog, a zatim imati seks sa lešom.

Amanda Suarez (25) upucana je nakon što je odbila seksualnu ponudu osumnjičenog Kristofera Vilijama Šousa. On je pojavio u njenoj kući na Floridi, i nakon što ga je odbila otišao je do kamiona i uzeo pušku kojom ju je upucao u glavu.

Čin se dogodio u kuhinji, a za to vreme je Amandina 2-godišnja ćerka bila u svojoj sobi. Policija je Kristofera uhapisila tri dana kasnije i odmah je priznao zločin. Kako se ispostavilo, Kristofer je upoznao Amandu dok se zabavljao sa njenom rođakom, zbog čega je i bio u Amandinoj kući nekoliko puta pre kobne večeri, zbig čega, kada se pojavio na vratima, ona i nije posumnjala da on nešto smera.

Policija je Kristofera uhvatila tako što su našli njegov mobilni telefon na obližnjem putu, koji je bio prekriven žrtvinom krvlju i u kome je bilo fotografija iz stana nesrećne žene.

"Po njegovom priznanju, on je prosto samo želeo da doživi kako je to ubiti nekoga. A zatim kad je već to uradio želeo je da zna i kako je imati seks sa mrtvim telom", rekli su istražitelji, a prenosi Dejli Mejl. Kristoferu je dodeljena kazna za ubistvo sa predumišljajem prvog stepena, oružanu pljačku i zaposedanje imovine, skrnavljenje tela i bludne radnje.

(srbijadanas)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track