NIJEDNO VEČE MU NIJE MIRNO VEĆ 13 GODINA: Svake noći iz zida čuje alarm u isto vreme noću!
Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

NIJEDNO VEČE MU NIJE MIRNO VEĆ 13 GODINA: Svake noći iz zida čuje alarm u isto vreme noću!

Ludi svet -

Džeri Lin iz Pensilvanije svako veče kada čuje ovaj zvuk sam sebe podseti da nije pametan koliko je mislio da jeste.

Svake noći u isto vreme oglašava se alarm na satu koji je zaglavljen u zidovima dnevne sobe u njegovoj kući. Lin se nadao da će se baterija na alarmu istrošiti i da se nakon nekoliko meseci neće više čuti. Međutim, već 13 godina ništa se nije promenio, osim što postaje sve glasnije i glasnije. Zvono traje manje od minut, ali se čuje iz svake sobe na prvom spratu u 18:50 časova.

Spuštanje alarma u zid je bilo namerno, međutim, neuspelo izvlačenje nije. Lin je s namerom da ispita gde tačno da probije otvor u zidu kako bi povezao televizor, zavezao sat svoje supruge za žicu i spustio ga kroz ventilacioni otvor ka dnevnoj sobi.

foto: Profimedia

Namera mu je bila da sluša alarm, koji je podesio za 10 minuta i tako pronađe savršeno mesto za bušenje. Međutim, žica je pukla, a sat pao na dno i od tada se stalno čuje u isto vreme. Lin i njegova supruga ne nameravaju ništa da preduzmu po tom pitanju. Kada članovi njihove porodice odrastu, imaju nameru da prodaju kuću, ali ne smatraju da to obavezno treba da urade. "Više ni ne obraćamo pažnju na sat, navikli smo. O tome govorimo jedino kada nam dođu gosti kojima je to još uvek čudno“, rekao je Lin.

Kurir.rs/miamiherald, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JADAN MOTOR! Ne samo što ga vozi Džaba Hat, već su se još trojica okačila na njega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track