Najnovije vesti

KAKO DO TROJKE U LEGLU MUVA, PRLJAVŠTINE, IZMETA, ĐUBRETA I SMRADA? Nesrećnik potrčao za pozivom SEKSI DEVOJKE I NJENE ROĐAKE, NIJE NI SANJAO doček ravan sceni IZ HOROR FILMA! (FOTO)
Foto: Facebook screenshot

SMUČIĆE VAM SE

KAKO DO TROJKE U LEGLU MUVA, PRLJAVŠTINE, IZMETA, ĐUBRETA I SMRADA? Nesrećnik potrčao za pozivom SEKSI DEVOJKE I NJENE ROĐAKE, NIJE NI SANJAO doček ravan sceni IZ HOROR FILMA! (FOTO)

Ludi svet

Mladi profesionalni kockar Kajl Barber često poseže za aplikacijama za upoznavanje, međutim čitav svet veruje da to u skorije vreme neće činiti ponovo, zbog najskorije scene zbog koje mu se doslovno smučilo sve! Naime, dvadesetšestogodišnjak se jedne večeri dopisivao sa izvesnom devojkom dok je sedeo u pabu i nadao se njenom vrelom pozivu, što se i dogodilo! Ali nije ga čekala samo ona, već i njena rođaka. Kako nije imao s kim da ode, zvanično je bio pozvan na seksu troje, što je bio njegov veliki san.

"Pomislio sam - to je to, jedna od mojih životnih želja će se upravo ostvariti", prisećao se.

 

Verovao je da će ovo biti noć za mapćenje, ali ne na ovaj način:

 

"Čim sam ušao u stan osetio sam smrad mačjeg izmeta. Popeo sam se do dnevne sobe i šokirao se, nije moglo da se hoda od đubreta. Na kauču je bilo tanjira, muve su letele svuda okolo kao da su na audiciji za treći deo 'Kruga'. U dnu sobe bio je taj jedan jedini krevet, ali ta scena... Izgledalo je kao da se neko malo pre tu porodio. Pravio sam se da me to ne zabrinjava i smejali smo se zajedno. Rekao sam im da mi smućkaju piće, da trknem do WC-a. Video sam da su uzele čašu sa poda ispod kauča i u nju sipale vodku. Svejedno, otišao sam u WC i video kako je prekriven svim i svačim... Odmah sam izašao iz te čekaonice za ostale muve. Pravio sam se da pričam telefonom s bratom i da on stiže, pitao ih za adresu, posedeli smo desetak minuta, pričali, pravio sam se da pijem tu vodku i kad je on kao stigao rekao sam im da silazim po njega sam i da ću se vratiti za dva minuta. Čim sam izašao zvao sam taksi i pobegao. S njim sam se u vozilu smejao".

 

foto: Printscreen

Njegova poruka nakon ovog skandaloznog događaja je da ljudi treba da razmisle dva puta, te vode računa s kim se upoznaju onlajn.

 

foto: Printscreen

(Kurir.rs/TheSun.co.uk/Foto: Facebook printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...