Svet viđen očima vanzemaljaca!
Foto: Youtube

Svet viđen očima vanzemaljaca!

Ludi svet -
Gotovo sedam dana nakon pada nepoznatog objekta, pojavio se snimak za koji tvrde da je navodno dekodirani materijal neke vrste video dnevnika, za sad nepoznatog porekla

ZAGREB - Pre desetak dana u zagrebačko jezero Jarun, navodno je pao NLO. Tom događaju je iz neposredne blizine prisustvovala filmska ekipa koja je na Jarunu snimala dokumentarni film o mladom veslaču, pa je zabeležila ceo događaj.

Radijske stanice su ubrzo primile brojne dojave zabrinutih građana, a samo par sati kasnije na internetu su osvanule dve fotografije i snimka pada. Nedugo nakon izlaska snimka jedna anonimn agrupa povela je diskusiju o njegovoj autentičnosti i značenju.

Pre dva dana je na jutjubu objavljen (i iz nepoznatih razloga ubrzo skinut) novi video na kome dva maskirana "lovca na vanzemaljce" otkrivaju kako su u blizini mesta pada naišli na neobičan signal koji je trenutno u procesu dekodiranja.Juče, gotovo sedam dana nakon pada nepoznatog objekta, pojavio se snimak za koji tvrde da je navodno dekodirani materijal neke vrste video dnevnika, za sad nepoznatog porekla.

Iako se vidi da se samo radi o dobro urađenom i izmontiranom mini filmu, oni i dalje tvrde da je snimak autentičan.

http://www.youtube.com/watch?v=eVByFELN_Lk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track