NAJGLUPLJI KRIMINALAC IKAD: Lajkovao svoju poternicu na Fejsu!
Foto: Facebook

Suvi genije

NAJGLUPLJI KRIMINALAC IKAD: Lajkovao svoju poternicu na Fejsu!

Ludi svet -
On je bio toliko ponosan što je završio među fotografijama traženih osoba da je tu fotografiju lajkovao i podelio sa prijateljima na Fejsbuku

SAD - Brojni dosadašnji slučajevi pokazali su kako veliki broj kriminalaca ne zna da se služi Fejsbukom pa onda svojim aktivnostima na ovoj društvenoj mreži pomažu policiji da ih što prije uhvati.

Najnoviji "genije" koji je uhvaćen zahvaljujući svojoj aktivnosti na Fejsbuku je Amerikanac Luis Rodrigez (18) koga je policija tražila zbog vandalizma jer je išarao policijski automobil. Policajci iz Hantington Biča na svojoj Fejsbuk stranici na objavili fotografije učesnika nedavnih nereda, a na jednoj fotografiji nalazio se i Rodrigez.

On je bio toliko ponosan što je završio među fotografijama traženih osoba da je tu fotografiju lajkovao i podelio sa prijateljima na Fejsbuku. Iz policijske stanice su rekli da su drugi korisnici ove društvene mreže primetili kako je upravo traženi Rodrigez lajkovao fotografiju na kojoj se nalazi, pa su na to odmah upozorili i policiju.

Ni to mu nije bilo dovoljno nego je Rodrigez na svom profilu na objavio fotografiju u kojoj sedi na policijskom automobilu obučen u istu majicu i na kojoj nosi istu kapu kao i na fotografiji koju je objavila policija. Ne samo da Rodrigez nije izbrisao ovu fotografiju, već za nju nije namestio podešavanja privatnosti kako treba pa je ona vidljiva svim korisnicima Fejsbuka. Samim tim policija nije imala težak posao pa su ga ubrzo, nakon što su ga korisnici Fejsbuka prijavili, pronašli i priveli Rodrigeza.

Mnogi korisnici Fejsbuka nisu mogli da veruju kada su videli da je ovaj mladić lajkovao svoju fotografiju na policijskoj stranici, pa su ga shodno tome mnogi proglasili jednim od "najglupljih kriminalaca u istoriji".

A, ovo je fotografija koju je Rodrigez objavio da svi vide
A, ovo je fotografija koju je Rodrigez objavio da svi vide

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track