GROZNA U KREVETU: Imala seks svaki dan godinu dana

Manjak samopouzdanja

GROZNA U KREVETU: Imala seks svaki dan godinu dana

Ludi svet -
Britani Gibons je nakon rođenja trećeg deteta preplavio osećaj nesigurnosti i nezadovoljstva sopstvenim telom, a onda je odlučila da ima seks svaki dan cele godine kako bi obnovila seksualni život

Majka troje dece nije bila zadovoljna svojim izgledom koji joj je rušio samopouzdanje, pa se odlučila za neobičnu terapiju.

Britani Gibons je nakon rođenja trećeg deteta preplavio osećaj nesigurnosti i nezadovoljstva sopstvenim telom, a nakon što joj je muž rekao da je "godinama nije video potpuno golu", prihvatila je izazov koji je sama sebi napravila.

Naime, 32-godišnjakinja je, kako sama tvrdi, bila "grozna u seksu" i to joj je uništavalo život. Stalno je izmišljala izgovore svom mužu kao što su "boli me stomak", "imam previše obaveza" i slično, pa je shvatila da nešto mora da preduzme.

Odlučila je da ima seks svaki dan preko cele godine godinu kako bi obnovila svoj seksualni život. "Za mene je godina seksa značila prekid negativnog razmišljanja o svom telu kad se skinem", rekla je Britani. S vremenom joj seks više nije obaveza, već iščekivanje.

"Shvatila sam intimnost u pozadini seksa. Nije bitan snošaj, već sve ono što se događa oko njega", izjavila je Gibonsova. "Napokon sam mogla da budem gola i opuštena pored svog muža, da razgovaram s njim o svemu bez osećanja sramote. On je to zaslužio, oboje smo to zaslužili".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track