ĐETIĆI, DRŽ’ TE SE: Vesela gej turneja stigla u Kotor!
Foto: Wikipedia

Gej krstarica

ĐETIĆI, DRŽ’ TE SE: Vesela gej turneja stigla u Kotor!

Ludi svet -
Za luksuz treba i platiti pa tako penthaus apartman za ovo krstarenje košta 13.999 dolara i prodat je

KOTOR - 2.800 momaka - beskrajne mogućnosti, rečenica je kojom kompanija Atlantis, vlasnik broda Selebriti siluet, kojim Mediteranom krstari 2.400 homoseksualaca, reklamira svoje gej ture.

Brod je iz Dubrovnika krenuo put Kotora u koji je uplovio jutros oko 7 časova. Direktor „AD Luka Kotor“ Vasilije Kusovac, rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu sa uobičajenom procedurom. Podgorički portal CdM navodi da mu je više čitalica javilo da se na kotorskim ulicama nalazi povećan broj policajaca.

Kruzer, koji će u Kotoru prema programu putovanja biti do 18 časova, krenuo je na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike. Brod, kako piše na sajtu Atlantisa, redefiniše iskustvo krstarenja morem, a tura je namenjena gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije...

Prostrane i moderne prostorije, čiste linije i sadržaji kao u kakvom rizortu obećane su onima koji se odluče da se ukrcaju na Selebriti siluet. Najbolje od svega, kažu, je što na brodu možete naći čak i roštilj ili pravu travu koja raste na gornjoj palubi.

Za luksuz treba i platiti - tako penthaus apartman za ovo krstarenje košta 13.999 dolara i prodat je, takođe prodati kraljevski apartman košta 8.999, 5.899 dolara plaćeno je za selebriti apartman, dok za sve kategorije rasprodatih skaj apartmana treba 4.499, odnosno 4.299 dolara. Bazeni, hidromasažne kade, kazina i restorani ipak nisu ono što Selebriti siluet izdvaja u moru luksuznih morskih krstarica.

“Prvo, uzimamo u najam najnovije brodove sa najboljih putničkih linija na svetu, i to uzimamo celi brod, što nam omogućava da osmislimo svaki delić ovog iskustva - zabavu, program putovanja, izlete - da bismo stvorili jedinstveno putovanje za našu neverovatno raznoliku grupu gej i lezbo gostiju iz celog sveta. Naša putovanja nisu samo odmor i zabava. Ona su i novo iskustvo, romansa i sveže mogućnosti. Ona vam nude istraživanje, avanturu, bekstvo od 'normalnosti' tako što ćete se ponašati opušteno i spontano, ići na mesta na koje niste mislili da ćete stići i raditi stvari kojima se niste nadali. Ono vam nudi buđenje pored dugoročnog ili kratkoročnog partnera i zajedničko iskustvo nove i prelepe luke. Najviše od svega, naša putovanja vam nude vreme vaših života sa ljudima sličnim vama i prijateljima, novim ili starim”, stoji u reklami ovog putovanja koja se može naći na sajtu Atlantisa.

Iz agencije Boka Adriatic, posredstvom koje kruzer dolazi u kotorsku luku, sinoć je rečeno da oni nemaju informacije o putnicima sa broda, te da to nije u njihovoj nadležnosti. “Sve je moguće, svako putovanje se zakupljuje od strane raznih agencija, ali mi takve informacije nemamo. Videćemo sutra”, kažu u ovoj agenciji.

Kruzer je juče zastao u Dubrovniku, zajedno sa još čak pet krstarica i ukupno 16.000 turista. Selebriti siluet je hrvatskim medijima bio posebno interesantan jer je u tu luku doveo čak 2.400 homoseksualaca.

http://www.youtube.com/watch?v=gRPOgi6JW4U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track