Dip parpl najjeftiniji u Srbiji

Od ponedeljka karte za koncert 18. februara

Dip parpl najjeftiniji u Srbiji

Pop kultura -
Ulaznice se prodaju u mreži „Eventima“ na više od 40 prodajnih mesta u Beogradu, među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, tržni centar „Ušće“, „Eventim bilet“ na Trgu republike, te lanac „Delfi knjižara“

Sad stanite u red.Ulaznice za beogradski koncert jedne od najvećih hard rok grupa svih vremena Dip parpl biće u prodaji od ponedeljka. Cene karata za koncert 18. februara 2014. u Kombank areni među najjeftinijima su na celoj turneji legendarnog benda i mogu se nabaviti već od 2.490 dinara za parter!Dip parpl su Beograd prvi put posetili 1975. godine, a posle dva velika koncerta na Beogradskom sajmu 2003. i 2006. ovog puta dolaze u okviru velike svetske turneje, naslovljene po ovogodišnjem albumu „Now What?!“, koji fanovi i kritika smatraju jednim od najboljih u karijeri benda.Ulaznice se prodaju u mreži „Eventima“ na više od 40 prodajnih mesta u Beogradu, među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, tržni centar „Ušće“, „Eventim bilet“ na Trgu republike, te lanac „Delfi knjižara“. Koncert u Srbiji biće ujedno jedini na teritoriji bivše Jugoslavije, pa se očekuju fanovi iz celog regiona.(Lj. R.)

CenovnikZa svačiji džep- 2.490 - parter- 3.190 - Gold Seats (tribine)- 3.490 - Purple Seats (najbolja mesta)- 3.500 - fan-pit (samo 1.500 ulaznica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track