KLUNI BRANI AFLEKA: Ja sam uništio Betmena!
Foto: Rojters

Samokritičan

KLUNI BRANI AFLEKA: Ja sam uništio Betmena!

Pop kultura -
Ja sam poslednja osoba koja može da komentariše bilo koga u ulozi Betmena, jer sam ja taj koji je tako užasno uništio ulogu

Džordž Kluni stao je u odbranu kolege Bena Afleka, koji je dobio mnogo kritike zbog toga što je dobio ulogu da igra Betmena, i prema sopstvenom priznanju, on je taj koji je ozbiljno ugrozio serijal o heroju iz Gotama.

"Ja sam poslednja osoba koja može da komentariše bilo koga u ulozi Betmena, jer sam ja taj koji je tako užasno uništio ulogu. Volim da posmatram stvari na ovaj način - hajde da sačekamo da se pojavi film, pre nego ga svi sasečemo kritikama. Aflek je pametan čovek, on zna dobro šta radi", rekao je glumac.

Kluni je Betmena igrao 1997. godine u filmu “Betmen i Robin”, koji je ocenjen kao jedan od najlošijih u seriji filmova o tom superheroju. Iako je u film uloženo mnogo novca i uz Klunija okupljena zavidna glumačka ekipa, za krajni proizvod je kritika rekla da je veoma loš. Film je bio nominovan za čak 11 Zlatnih malina, nagrada koje se dodeljuju najgorim filmskim ostvarenjima godine. Posle tog debakla otkazan je i planirani nastavak, a filmska priča o Betmenu je oživljena tek 2005. pod vođstvom reditelja Kristofera Nolana, koji je serijal uzdigao do savršenstva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track