Sandra Bulok i Džordž Kluni na crvenom tepihu u Njujorku

Premijera filma Gravitacija

Sandra Bulok i Džordž Kluni na crvenom tepihu u Njujorku

Pop kultura -
Oskarovka Sandra Bulok kaže da joj je drago što je učestvovala u jednom ovakvom ostvarenju, jer takav film niko do sada nije uradio

Film "Gravitacija" 3D juče je premijerno prikazan i u Njujorku, a na premijeri su se naravno pojavili i glavni glumci ovog uzbudljivog i avanturističkog ostvarenja, Sandra Bulok i Džordž Kluni.

Sandra i dalje prkosi godinama i svaki put izgleda sve bolje, a i ovog puta zablistala je na crvenom tepihu u jednostavnoj beloj haljinici iznad kolena i za nju karakterističnom frizurom, odnosno puštenom ravnom kosom.

Holivudski zavodnik Džordž Kluni takođe je privukao brojne poglede prisutnih dama, a iako je raskinuo sa Stejsi Kibler, već se spekuliše da je u vezi sa Monikom Jakišić koja je pre nekoliko dana prespavala u njegovoj vili.

Oskarovka Sandra Bulok kaže da joj je drago što je učestvovala u jednom ovakvom ostvarenju, jer takav film niko do sada nije uradio. "Mislim da je on u ovom slučaju napravio divnu priču koja je puna uzbuđenja", rekla je glumica misleći na Alfonsa Kuarona.

Sandra dodaje kako je poslednje što ljudi žele da vide pred kamerama usamljeno i depresivno biće, odgovarajući na pitanje da li joj je s obzirom na njen vedar duh bilo teško da tumači ovu ulogu.

Glumica kaže da su ona i Džordž Kluni koristili svaku priliku za ismevanje kako bi se zabavili i da su time vrlo često "zlostavljali" Alfonsa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track