NIKOLAS KEJDŽ ZBUNJEN: Šta ću ja na korici srpskog udžbenika?!

Zadovoljan slikom

NIKOLAS KEJDŽ ZBUNJEN: Šta ću ja na korici srpskog udžbenika?!

Pop kultura -
Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lepa, rekao je glumac

Holivudski glumac Nikolas Kejdž nedavno je saznao da se njegova slika nalazi na koricama srpskog udžbenika biologije za osmi razred osnovne škole.

"Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lepa. Holi i ja izgledamo dobro na toj fotografiji, a tu je i beba. Slatko je", kazao je Kejdž srpskoj novinarki Nataliji Miletić koja je napravila intervju sa njim na 63. filmskom bijenalu, a o tome je sve napisala na svom blogu.

Slika je inače scena iz filma "Podizanje Arizone" braće Koen u kome Kejdž i Holi Hanter kradu bebu.

Podsetimo, reč je o udžbeniku iz 1988. godine, autora Smiljke Stevanović-Pišteljić, Katice Paunović i Dragoljuba Pišteljića, a trebalo je da predstavlja srećnu porodicu. Autori udžbenika očigledno film nisu ni pogledali jer definitivno da par iz filma ne predstavlja srećnu, već problematičnu porodicu jer Kejdž u filmu glumi bivšeg kriminalca Haja Hantera, koji se ženi bivšom policajkom Ed. Oni u filmu kidnapuju jednu od beba. Fotografija je u kasnijim izdanjima knjige iz biologije uklonjena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track