HOLIVUDSKI SKANDALI: Oni su morali da utvrđuju očinstvo

Ljubavne afere

HOLIVUDSKI SKANDALI: Oni su morali da utvrđuju očinstvo

Pop kultura -
Tajger Vuds i Džastin Biber morali su na sudu da dokazuju da nisu očevu, dok Arnold Švarceneger, Tajger Vuds, Edi Marfi, Stiv Džobs, Mik Džeger imaju DNK potvrdu da su deca njihova

Mnogi poznati su bilu u središtu skandala vezanih za utvrđivanje očinstva. Pročitajte koga su hteli da prevare, a ko je bio nepotrebno sumnjičav. 1. Džastin BiberMaraja Jiter (20) izjavila je da su ona i Biber začeli sina Tristana u bekstejdžu. Devojka je tužila Bibera sudu, gde je navela da je on otac deteta i traži da se utvrdi očinstvo. Ona je rekla da je njen sin plod romanse, koja je trajala 30 sekundi. Međutim, pravi otac je njen bivši dečko Robi Pauel koji se pre poverio svom prijatelju da mu je Maraja priznala da je cela drama oko Bibera u stvari izmišljena

2. Arnold ŠvarcenegerKada je bivši glumac akcionih filmova i guverner Kalifornije pristao da izdržava sina Džozefa kojeg ima iz afere se dugogodišnjom sluškinjom, njegova žena Marija odlučila je da se razvede nakon 25 godina braka.

3. Tajger VudsTajgerove afere sa mnogobrojnim ženama jednom su ga morale dovesti i do ovoga. Glumica u filmovima za odrasle Devon Džejms tvrdila je da je on otac njenog deteta sve dok DNK analiza nije opovrgla njene tvrdnje.

4. Džad LouIz kratke veze sa glumicom Samantom Bruk rodila se mala Sofija, koju je glumac odbijao da vidi sve dok DNK test nije dokazao da je njegova ćerka.

5. Edi MarfiNakon Edijeve kratke afere sa njom, pevačica grupe „Spice Girls" Melani Braun, ostala je trudna. Glumac je poricao da je on otac sve dok DNK test nije pokazao da jeste.

6. Stiv DžobsKada je imao 23 godine, Stiv Džobs je izjavio kako je neplodan kada je Krisan Brenan rekla da je dete koje nosi njegovo. Nakon dve godine poricanja, pozitivan DNK test razjasnio je sve.

7. Mik DžegerPošto je Mik Džeger odbio da prizna očinstvo, Marša Hant, pevačica koja mu je navodno bila inspiracija za pesmu "Brown Sugar", pokrenula je sudski proces i dokazala da je on otac njene ćerke Karis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track