Pol Makartni: Konačno sam oprostio Joko Ono!

Vreme leči rane

Pol Makartni: Konačno sam oprostio Joko Ono!

Pop kultura -
Ona je opasna, a vremenom sam to i shvatio. Rekao sam sam sebi ako ju je Džon voleo, onda mora da je dobra, rekao je muzičar

Legendarni muzičar Pol Makartni konačno je okončao svoju dugogodišnju svađu sa udovicom njegovog prijatelja i kolege Džona Lenona Joko Ono.

Pevač je iskreno pričao o Joko Ono, navodeći da su njih dvoje imali veoma oštre svađe.

"Ona je opasna, a vremenom sam to i shvatio. Rekao sam sam sebi ako ju je Džon voleo, onda mora da je dobra. On nije glup", kazao je Pol.

Makartni je priznao i da je za njihovo pomirenje najviše zaslužan Džordž Harison koji mu je pomogao da se reši mržnje i ogorčenosti.

"On mi je kazao da ne želim da mi takve stvari više u životu prave problem i da bi mi bilo najbolje da to što pre rešim". Makartni i Ono su dugo bili u svađi zbog autorskih prava za pesme "Bitlsa", a rasprave su prenenosili i mediji.Međutim put pomirenja je krenuo 2012. godine kada je Makartni u jednom intervjuu kazao da Joko nije rasturila Bitlse.

Muzičar je takođe pohvalio Ono da je pomogla Lenonu da pronađe svoju novu kreativnu stranu. Joko je izjavila da je bila šokirana kada je pročitala Makartnijeve izjave, i da joj je drago što konačno mogu da ostave sve nesuglasice iza sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track