Ema Tompson: Ples s princem Čarlsom bolji od seksa!

Oduševljena budućim kraljem

Ema Tompson: Ples s princem Čarlsom bolji od seksa!

Pop kultura -
Oko 50 poznatih ljudima koji poznaju Čarlsa dali su intervjuu a izjava britanske zvezde uzdigla je najviše budućeg kralja

Glumica Ema Tompson izjavila je da je ples sa britanskim princem Čarlsom bolji od seksa.

Britanska zvezda je dala intervju za specijalno izdanje magazina Tajm, u kome je govorila o njihovom starom prijateljstvu. U novinama će biti objavljen i intervju u sa Čarlsom u delu nazvanom "Zaboravljeni princ", u kome on kaže da nije nesrećan zbog toga što još nije postao kralj, jer uživa u humanitarnim akcijama, koje se tiču dobrobiti i blagostanja britanskog naroda. Jednog dana biće primoran da napusti sadašnje aktivnosti i prepusti se uživanju.

U intervjuu koji je dao dok je boravio na imanju u Škotskoj, Čarls je rekao: "Otkad znam za sebe prati me taj osećaj i želja da stvari uvek učinim dobrim, onakvim kakve treba da budu.Dužnost mi je da brinem o svima koji žive u ovoj zemlji, kao i da pronađem način da popravim nešto, ukoliko je to u mojoj moći.

Tekst koji će u nedelju biti objavljen napisan je na osnovu 50 intervjua sa ljudima koji poznaju Čarlsa, i pun je kontradiktornosti, ali je ipak izjava Eme Tompson najviše uzdigla budućeg kralja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track