Kluni: Pijana Sandra Bulok zove me svake noći u tri sata!

Ima neka tajna veza

Kluni: Pijana Sandra Bulok zove me svake noći u tri sata!

Pop kultura -
Istina je da je izjavila da je ne privlačim, ali zove me svake noći, pijana, kaže glumac

Sandra Bulok i Džordž Kluni zajedno glume u najnovijem holivudskom ostvarenju "Gravitacija" gde je ona doktorka Stoun, a Kluni iskusni astronaut Met Kovalski. Toliko su bliski prijatelji da neretko iznose intimne stvari medijima. Džordž Kluni je otkrio da ga koleginica budi noću.

- Sandra Bulok me zove pijana svake noći - kaže Kluni, iako je Sandra izjavila da joj Kluni nije privlačan. Međutim glumac je, govoreći na dodeli BAFTA nagrada, na to rekao:

- Čuo sam šta je rekla i pozbao je prošlo veče. Istina je da je izjavila da je ne privlačim, ali zove me svake noći u tri ujutru, pijana. Kaže mi: "Hej Džordž, šta radiš?", a ja joj pošaljem flašu tekile - otkriva Kluni!

Osim što su ih spojili u filmu, u poslednje vreme mediji često spajaju Sandru Bulok i Džordža Klunija kao par, s obzirom da je holivudski zavodnik nedavno raskinuo sa Stejsi Kibler. Međutim, Sandra i on nekoliko puta su demantovali ove izjave, a glumica je ostala dosledna svom šarmu i dobrom raspoloženju pa je sa osmehom prokomentarisala i zašto njih dvoje nikada ne bi bilo zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track